BouwProfs

De bouw online verbonden.

ph. nijman
  • amsterdam
  • Nederland
  • bouw
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (13)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van ph. nijman

Vandaag op BouwProfs

ph. nijman heeft gereageerd op discussie Fonteintje in een MIVA toilet, is dat toegestaan? van Joep Hermans
17 Mrt
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Fonteintje in een MIVA toilet, is dat toegestaan? van Joep Hermans
"Hoi Joep. Hier kun je allers vinden http://www.pbtconsult.nl/its-criteria philip"
17 Mrt
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Moeten werkgevers in de bouw hun eigen handhaaf politie gaan oprichten? van Michel Eek
"Hmmmmmmmmm, moeilijk. Ik snap het wel, maar als we eens beginnen met normale prijzen te gaan betalen voor normaal werk. Dan een minimum aan zzp'ers op de bouw, of zzp'ers alleen voor gespecialiseerd werk (dus geen onderaanneming van…"
20 Feb
ph. nijman heeft gereageerd op blogbijdrage Wordt transparant hout straks het nieuwe glas? van BouwProfs Redactie
"gelamineerde, doorzichtige liggers en stealth zeilschepen (dan moet je alleen nog wat voor de zeilen verzinnen)"
9 Mei 2016
ph. nijman heeft gereageerd op blogbijdrage Goed voorbeeld doet goed volgen, drie bouwbedrijven die groener, schoner of slimmer rijden. van Elske van de Fliert
"het zou een hele grote reductie geven als bedrijven regionaal gaan werken. Zeg maar, een reistijd 's morgens van max. 45 minuten. Ik werk nu op een project waar de aannemer uit het oosten des lands komt. Timmerlieden, uitvoerders,…"
9 Okt 2015
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Hoe verwijder je stalen slijtstrippen uit traptreden in een trappenhuis? van Eddie Kers
"'s morgens. Lekker laten zitten. je hebt een anti-slipoplossing en je kunt het zien als contrast voor mensen met neperkt zicht. Wat altijd een probleempje is, is de oude lak tussen de stalen strips uitvrotten om weer op je oude hout te komen…"
24 Mrt 2015
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Hoe isoleer ik het beste een muur aan de buitenzijde als deze gelegen is op het noord westen? van BouwProfs Redactie
"Hoi, Kijk eens op http://www.kaw.nl/project/appartementen-bosleeuw-amsterdam/. Gevelisolatie meet steenstrips. Qua beeld gelijk aan hoe het in 1937 gebouwd is. m.gr. Philip"
11 Nov 2014
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Studenten de juiste tools geven om mee te werken is de basis van Lean. van Michel Eek
"Mee eens, maar eigenlijk zou je nog een stap verder moeten gaan. De dominantie van fabrikanten is veel ste groot. Voor (haast) alle software is Open Source beschikbaar. Als een fabrikant zijn standaarden niet compatibel maakt met…"
5 Nov 2014
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Idee gezocht om gehandicapten lift op of in bestaande spiltrap aan te brengen. van rené kuin
"Het nadeel is dat een lift moet voldoen aan de liftregelemnten. Als je een personen hefplateau kan maken, dan kun je meer. Je zou eigenlijk iets aan de spil moeten maken. Hierdoor hou je het meeste van de trap voor 'normaal verkeer'…"
10 Sept 2014
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Hoe kan ik het beste een dunne spouwmuur isoleren? van John Willems
"In het Amsterdamse Bos en Lommer zijn ze bezig met de renovatie van een aantal woningen. Tegen de gevel komt PS-isolatie en steenstrips. Het resultaat is uitstekend.  http://www.kaw.nl/project/appartementen-bosleeuw-amsterdam/."
25 Jun 2014
ph. nijman heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Dag Brenda, Dirk Zwager is het bedrijf http://www.dirkzwager-groep.nl/pages/content.php. Voor onze VVE hebben ze goed werk geleverd met een renovatie van een natuursteen balkon en het repareren van een kelder. Verder professioneel enkele werken met…"
25 Jun 2014
ph. nijman heeft gereageerd op discussie ik ben op zoek naar een bedrijf die een bestaande kelder echt goed waterdicht kan krijgen. van b.van der laan
"Ik heb goede ervaring met Nico Koelink van Dirk Zwager. Prettige man om mee te werken, adviezen waar je niet het idee hebt dat je getild wordt. Het nadeel van dit soort werk is dat niemand röntgenogen heeft en dat je een lek kunt dichten, maar…"
25 Jun 2014
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Hoe kan ik het beste een dunne spouwmuur isoleren? van John Willems
"Folie-isolatie is toegepast in de oudbouw van het Stedelijk. Vlakke oppervlaktes werken goed. Bij hoeken en hoekjes is het zorgvuldig werken en timmer je je wezenloos aan de latten om de spouw te garanderen. Het nadeel was toen, 5 jaar geleden, dat…"
25 Jun 2014
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Zijn windparken gebouwd op lucht? van Michel Eek
"Alle mogelijkheden om energie op te wekken moeten worden aangegrepen, dus ook windmolens. De crisis in Oekraine laat maar weer eens zien hoe afhankelijk we zijn van buitenlandse leveranciers. Het is zo jammer dat iedereen wel 's avonds met een…"
17 Apr 2014
ph. nijman heeft gereageerd op discussie Is de architect de aangewezen persoon om de bouw te regelen? van Michel Eek
"Helaas kom ik in mijn rol als opzichter zelden bureau's tegen die naast goede architecten ook goede opzichters en directievoerders hebben. Te vaak wordt tijdens het werk doorontworpen of gaat men te éénzijdig om met missers in het…"
27 Mrt 2014
ph. nijman is nu lid van BouwProfs
27 Mrt 2014

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
centraal bureau bouwbegeleiding
Functie:
senior bouwkundig opzichter
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.cbbarnhem.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
bouwkundig opzichter

Prikbord

  • Nog geen reacties!

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2017   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+