BouwProfs

De bouw online verbonden.

Samen meer geld verdienen met duurzaam bouwen, het kan!

Ondernemers in de bouw- en installatiebranche ontdekken op dinsdag 21 oktober (van 15.30 tot 20.00 uur) tijdens de landelijke bijeenkomst voor bouw- en installatiebranche de kansen op het gebied van duurzaamheid en samenwerking. Tijdens deze bijeenkomst in ’t Spant in Bussum krijg je praktische informatie over financiering en subsidiemogelijkheden aangereikt en veel handvatten om succesvol met elkaar nieuwe business te ontwikkelen!

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel in samenwerking met de Provincie Noord-Holland. In deze ene middag wordt duidelijk hoe de bouw- en installatiebranche, samen met ruim 200 andere ondernemers, stakeholders en kennispartners, meer geld kan verdienen met duurzaam bouwen. Cees Brandjes van Klous + Brandjes Architecten uit Haarlem zegt over samenwerken: “Ketensamenwerking biedt ons de kans om nog betere kwaliteit te leveren tegen afnemende kosten.”

In één middag!
Op de markt worden nieuwe technologieën en concepten voor de bouw gepresenteerd zoals 3D printen, de oculus rift, een virtual realitybril en FLOOW2, de business-to-business deelmarktplaats waar bedrijven materieel, diensten en personeel onderling kunnen delen.

Marjet Rutten, oprichter van BouwKennis en lid van het Bouwteam van voormalig Minister Spies, gaat met de gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, Jaap Bond, en de voorzitter van UNETO-VNI, Titia Siertsema, in op trends en ontwikkelingen.
Aanmelden? Het programma en alle informatie vind je hier.

Weergaven: 66

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2018   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+