BouwProfs

De bouw online verbonden.

Aannemer gezocht voor nieuwbouw woning met EUROMAC 2 in Amsterdam-West.

Voor de bouw van een vrijstaande woning te Amsterdam Nieuw-West zoek ik een aannemer voor het totale werk. Bouwteamverband is geen probleem.

In de afgelopen periode met meerdere partijen gesproken. Helaas haakten 2 af vanwege de planning en 1 omdat ze niet met het EUROMAC systeem wilde werken. Daar is absoluut geen reden voor, want er is veel ervaring mee opgedaan, alleen te weinig nog in NL. Er kan een bouwplaats te Kortenhoef worden bezocht waar met dit systeem wordt gebouwd.

  • Omgevingsvergunning is verstrekt.
  • Kavel wordt bouwrijp omstreeks april-mei 2019 opgeleverd.
  • Het bouwwerk dient, in verband met een gemeentelijke boeteclausule, vóór 27 februari 2020 gereed te zijn (moet dan grofweg voldoen aan de omgevingsvergunning & buitenzijde afgewerkt). De afwerking binnen kan na deze datum
    worden gedaan.
  • Er dient gebouwd te worden met EUROMAC2. Dit is een modulair snelbouwsysteem geschikt voor passieve bouw, waarmee het plaatsen van de betonmuren en de isolatie in één enkele handeling gebeurt. De fabrikant/producent verzorgt voor de aannemer een training en biedt ondersteuning op de bouwplaats. Offerte voor het systeem is al beschikbaar. 

Bekijk hier de gevels.

Neem contact met mij op als je interesse hebt of breng me in contact met een aannemer die deze opdracht zou kunnen aannemen en tijdig uitvoeren.

Weergaven: 910

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+