BouwProfs

De bouw online verbonden.

In deze rubriek krijgen deelnemers aan BouwProfs de gelegenheid zich voor te stellen. Een mooie gelegenheid om iets over jezelf en je bedrijf te vertellen. Wie ben je, wat doe jij in de bouw en welk bedrijf vertegenwoordig je? We horen het graag.

Vertel ons ook hoe jij jouw passie voor de bouw hebt opgelopen en lees hoe anderen over de bouw denken via deze link.

Weergaven: 4291

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Mijn naam is Wim Vos, 58 jaar oud, en woonachtig in Den Haag.

Ervaring in de bouw opgedaan op architectenbureau's als ontwerper / projectleider. Vervolgens bij een groot bedrijf als manager van het projectbureau bestaande uit B-E- en W disciplines. Bij kleine of zeer op het primaire proces gerichte projecten had het bureau een ontwerpende rol. Voor grote bouwprojecten een opdrachtgevende rol. Heden werkzaam als projectmanager / adviseur bij Stevens Van Dijck.

Mijn uitdaging in de bouw is om met respect voor de verschillende belangen, in een constructieve samenwerking bouwprojecten te realiseren.
Mijn naam is Martijn Jansen, 34 jaar jong en woonachtig in het mooie Dinxperlo, aldaar samenwonend en heb samen met mijn partner Suzanne een zoontje van 1,5 jaar. Ik ben ongeveer 9 jaar werkzaam in de bouw, eerst als financieel manager en de laatste jaren als Group Controller van de Klaassen Groep. Tussendoor heb ik een internationale uitstap van 2,5 gemaakt naar de Amplifon Group (hooroplossingen in de breedste zin van het woord) en heb daarbij deels vanuit Milaan gewerkt aan zowel financiele- alsmede IT-vraagstukken.
Mijn naam is Hans Linders, 49 jaar en woonachtig in Rosmalen.
Met een twintig jaar ervaring in de Bouwmaterialenbranche, heb ik mij de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in het advieswerk.
Dit heeft geresulteerd in advieswerk op bouwfysisch en esthetisch vlak. Op dit moment ben ik werkzaam bij VBI Verkoopmaatschappij BV.
Daar adviseer ik Architecten, Projectontwikkelaars, Opdrachtgevers en Woningbouwverenigingen met name in de toepassing van onze Bouwconcepten.
Dit zijn o.a. Eco Prefab en Flex Casco. Met deze concepten is veel winst te boeken in zowel het bouwproces als de exploitatie van de gerealiseerde projecten.
Hierbij wil ik u graag begeleiden in uw keuzemogelijkheden en zo komen tot een voor beide uitstekend resultaat!
Verder onderhoud ik contacten met allerlei personen en instanties welke met duurzame energie concepten actief zijn.
Hallo, mijn naam is Burns Deinum en werkzaam voor Haagtechno bv.
Wij zijn de distributeur voor alle produkten onder de merknaam Panasonic en
in mijn hoedanigheid verantwoordelijk voor alle produktgroepen m.u.v.
consumentenprodukten.
Hierbij kan gedacht worden aan airconditioning, commercieele magnetronovens,
powertools (draadloos professioneel gereedchap), ruggedized notebooks, telefooncentrales,
beveiligingssystemen, presentatiemiddlen zoals projectoren en professioneel plasma en ten slotte
broadcast (profesionele camerasystemen + toebehoren).

Onze dagelijkse business kenmerkt zich door een projectmatige insteek en zou via deze site
graag in contact willen komen met personen die zich projectmatig bezighouden in bouw,
industrie of retail.

Met vriendelijke groet,
Vanuit mijn verleden (17 jaar bij Stiho) nog altijd behept met bouw en alles wat daar omheen draait. Weliswaar geen ervaring IN de bouw, maar wel met van alles wat daar omheen zit. De laatste tijd voornamelijk geinteresseerd in de processen en waar die te verbeteren. Niet noodzakelijkerwijs bouwgerelateerd, ook daarbuiten.

Waarom aanmelding op bouwprofs.ning? Omdat dat een nieuwe manier is om op een andere wijze geinformeerd te blijven over de bouw. En natuurlijk om ergens aan de slag te gaan als interimmer of adviseur om processen eens vanuit een andere achtergrond te beoordelen en te verbeteren.

Wonend in het midden van het land, Amersfoort, is mijn actieradius groot. Daar woon ik met mijn teerbeminde vriendin en mijn allerliefste dochter. Veel contacten in de toeleverende industrie, kennis van inkoop, logistiek, verkoop, marketing en brede productkennis. Relatief onbekend met grotere nieuwbouw.
Mijn naam is Frank Scherrenberg. Ik woon en werk in Zeist. Getrouwd en 3 prachtige dochters.

Mijn passie en kijk op resultaat gericht bedrijfs- en projectmanagement komt voort uit 23 jaar ervaring in de bouwbranche. Dit heb ik opgedaan bij zowel grote als middelgrote bouwbedrijven. Als hoofd bedrijfsbureau ben ik jarenlang actief geweest rondom op het raakvlak tussen ontwikkelen en bouwen en tussen klant en bedrijf. Tevens ben ik al jaren docent projectmanagement. Ik vind het leuk om mijn technische en bedrijfskundige achtergrond te combineren tot een praktische, resultaatgerichte aanpak.

Het adviseren, opleiden en trainen van mensen vind ik enorm leuk. Tevens zie ik dat het belang en de behoefte aan resultaatgericht management binnen de bouwbranche toeneemt. Daarom heb ik in 2008 besloten om mijn hart te volgen en het bureau TargetResult in het leven te roepen.

Doel is resultaat, zowel voor mijn opdrachten als voor mijn klanten, is mijn motto.
Mijn naam is Robert van Moorselaar, 30 jaar oud en ik woon sinds drie jaar in Londen (Verenigd Koninkrijk). Ik ben hier direct na het afronden van mijn studie Architectuur aan de TU Delft naar toe gegaan om mijn carriere te 'kick starten', met succes. Een uitdaging in een totaal andere omgeving met als bijkomend voordeel het spreken van een tweede vloeiende taal. Ik werk nu nog voor een architectenbureau genaamd LTS Architects Ltd en ben van plan op den duur naar Nederland terug te keren om daar mijn eigen bureau op te zetten.
Mijn reden om mij aan te sluiten bij dit forum is om op zoveel mogelijke manieren op de hoogte te blijven van wat er zoal speelt.


Mvg Robert van Moorselaar
Ik ben Leo Bosch. Van oorsprong ben ik projectontwikkelaar. Tot enkele jaren terug was ik directeur projectontwikkeling bij een onafhankelijke ontwikkelaar. Sinds mei 2005 ben ik zelfstandige. Ik begon als adviseur proces- en projectontwikkeling alsmede woningmarktvraagstukken.

Gezien mijn achtergrond geef ik bij de NVM les over ondermeer het vak Marktonderzoek. Ik ben samensteller van de WoningMarktRapportage NL en diverse regionale halfjaar- en kwartaalrapportages.

Inmiddels ben ik geregistreerd NMI Mediator. Hierbij richt ik me vooral op de bouw, projectontwikkeling, de verhouding gemeente-ontwikkelaar-belanghebbenden etcetera.

Voor meer informatie zie ook www.programma.nu en www.boschmediation.nl
Ik ben Fabian Vermeulen, 27 jaar oud en woonachtig in Rotterdam.

Na mijn studie Civiele Techniek heb ik 4 jaar als werkvoorbereider gewerkt. Recentelijk ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als accountmanager bij het Advies-/ingenieursbureau waar ik voorheen gedetacheerd was. De omschakeling van techneut naar commercieel is voor mij redelijk omslachtig, ik hou zeker van dit soort uitdagingen.

Vriendelijke groet,
Fabian Vermeulen
Qualitivity
Mijn naam is Kees van Kinderen, oprichter en eigenaar van Fit in-systeemwanden bv en Fit in glas. Al meer dan 17 jaar
ervaring in de bouw. Alles op het gebied van systeemwanden, glas, glasbeslag en tilhulpen. Verder info op LinkedIn.
www.fitin-systeemwanden.nl www.fitin-glas.nl


Altijd een passende oplossing!
Beste profs,

Ik ben Peter Ligthart, 49 jaar, getrouwd met Sylvia en heb twee kinderen.
Na mijn studie Civiele Techniek in Delft heb ik o.a. gewerkt bij Bouwcentrum in Rotterdam, Inspectrum (Houten) en heb ik bijna tien jaar een MKB-bouwbedrijf geleid. Sinds 2001 werk ik als zelfstandig adviseur. Geleidelijk aan heb ik mij toegelegd op kennisoverdracht en kwaliteitszorg. In die hoedanigheid werk ik onder andere voor SBR (projectmanager kennisontwikkeling en overdracht), Houtopleidingscentrum, IKOB-BKB (auditor en adviseur certificering) en neem ik deel aan het netwerk ValQ.

Behalve kwaliteitszorgsystemen als ISO 9001 en VCA en procescertificatie in de bouw heb ik ervaring met CE-markering van bouwproducten, Erkenningsregeling Restauratiebedrijven en Gecertificeerde Bouwplantoetsing (BRL 5019). Voor het laatste onderwerp ben in recent een groep gestart (Bouwplantoetsing).

Mijn ervaring met advieswerk, uitvoering van bouwprojecten en cursorisch onderwijs stellen me in staat me snel in te leven in een bedrijfsituatie. De variatie in onderwerpen maken mijn werk voor mij interessant.

Vrgr, Peter Ligthart
Ik ben Brenda Kamphuis. Als architectuurhistoricus afgestudeerd en sindsdien als communicatie/marketingmanager gewerkt bij (EEA) Erick van Egeraat associated architects, Jeanne Dekkers Architectuur, Ector Hoogstad Architecten, en nog steeds actief als coördinator van de SAB Vereniging. Dat is een club van 30 directeuren in de NL bouwvoorbereiding (www.sabvereniging.nl).
Sinds 'n paar jaar ben ik directeur van viA BK Architecture's delights, dat draait om genieten van top bouwwerken, top restaurants/hotels en van een mooi gezelschap van netwerkende bouwprofessionals.
Let's go!

http://www.linkedin.com/in/architecturesdelights

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+