BouwProfs

De bouw online verbonden.

'Bouwinformatiesite Casadata.nl zoekt vertegenwoordigers (ondernemers - zzp)

Casadata.nl is als bouwinformatiesite druk doende met het ontwikkelen van panklare bouwkosten (project)begrotingen en een calculatie programma voor de bouw, verbouw, restauratie, installatie- en schildersbranche en voor de beheer- en onderhoudsafdelingen van vastgoed.

Het belang van een begroting is groot. Bij een optimale begroting vergeet men geen materialen of middelen, is men snel klaar, en kan men een offerte aanbieden met een prima onderbouwing. Bovendien staan bij alle kostengegevens praktische werkbeschrijvingen met aandacht voor uitvoering, planning en onderhoud.

 

Casadata onderbouwt goede beslissingen!

Met Casadata kan een bouw-professional zich onderscheiden ten opzichte van zijn concurrent aanbieder.

  • Door de professionele uitstraling, realistische opzet en volledigheid van de offerte krijgt de bouwprofessional veel sneller een opdracht gegund. 
  • Casadata zorgt ervoor dat een bouwprofessional veel minder tijd kwijt is met calculeren, hetgeen hem in de huidige tijd van veel offreren zeer veel tijdwinst oplevert. Bouwen, opleveren en onderhouden blijft de focus van de bouwprofessional (aannemer, zzp’er, architect). Casadata helpt hierbij. 
  • Casadata is de afgelopen jaren doorontwikkeld en er zijn veel calculaties en projectbegrotingen bijgekomen. Gezien de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de calculaties zijn er diverse samenwerkingsverbanden, zoals met de Vereniging Eigen Huis.

Dit succes gaan wij verder uitbouwen.
Daarom zijn wij op zoek naar ambitieuze vertegenwoordigers, die onze producten op een klantgerichte manier willen vertegenwoordigen en verkopen in hun netwerk.

Wie zoeken we?
Bent u commerciëel en beschikt u over een actueel netwerk in de bouw, afbouw, schilders of installatiebranche of in het vastgoedonderhoud, dan zal de verkoop van Casadata producten u geen windeieren leggen.

Wat biedt Casadata u als zelfstandig vertegenwoordiger?
Ten eerste, prima verdiensten! Wij laten geïnteresseerde vertegenwoordigers mee profiteren van ons succes door een zeer goed provisiepercentage met u af te spreken.

U gaat dus geen dienstverband met Casadata aan, maar krijgt als zelfstandig ondernemer een prima beloning op basis van een ZZP contract.

Bent u in vaste dienst en heeft u ruimte voor bijverdiensten? Ook dan willen we graag met u van gedachten wisselen, hoe u hier een invulling aan zou kunnen geven.

Na een korte intensieve training door Casadata bent u prima in staat om de Casadata producten op een professionele manier te vertegenwoordigen.

Heeft u interesse?
Neem dan contact op met Ronald Maarse, Salesmanager Casadata, 06-14707025 of stuur een email.

Weergaven: 676

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+