BouwProfs

De bouw online verbonden.

De Nationale Dubo Dagen 2011, registreer u nu alvast voor uw gratis beursbezoek!

 

Op 28 en 29 september aanstaande is het zover, dan worden de Nationale Dubo dagen georganiseerd. De Nationale Dubodag is vernieuwd, en hoe! Het jaarlijkse fenomeen biedt nu twee dagen; vandaar het meervoud in de titel. Tijdens beide dagen kunt u de uitgebreide beurs bezoeken. Op de eerste dag (28 september) wordt op de beurs de winnaar van de Nationale Dubo Award 2011 bekend gemaakt.

Zorg dat u erbij bent, en registreer u via deze link alvast voor de Nationale Dubo Dagen 2011 voor uw gratis beursbezoek.


"Join the green movement"
Tijdens de tweede dag (29 september) vindt het bekende congres plaats, maar de opzet daarvan is ook vernieuwd. De Dubo Dagen zijn daarmee dynamischer en spannender dan ooit. Zo is er dit jaar de 'Battle of the Cities', een interactief debat tussen het publiek en drie gemeenten die vergaande klimaatdoelstellingen hebben. Daarnaast hebben we inspirerende lezingen en een 'à la carte' programma van driegangenkeuzemenu's op een bepaald thema.

Ook nieuw is de Publieksprijs. In 2010 beloofden alle aanwezigen van het congres een jaar later een project te kunnen presenteren waarop men trots is. Nu krijgt u als congresdeelnemer deze kans. U kunt namelijk uw presentatie voorstellen bij het onderdeel 'The Magnificent Seven'. De beste pitch krijgt de publieksprijs en mag later die dag een uitgebreidere presentatie verzorgen.
De Publieksprijs raakt aan de visie die ten grondslag ligt aan de nieuwe Nationale Dubo Dagen. We hoeven geen missiewerk meer te verrichten om trage volgers te overtuigen – na twaalf jaar zou dat overbodig moeten zijn. Het gaat om het inzetten van een versnelling, en dat doen we door ambitieuze voorlopers en innovators aan het woord te laten, uit de hele bouwsector.

De Nationale Dubo Dagen zijn daarom gericht op mensen die ervoor gaan. Ons devies is dan ook: "Join the green movement". Ik hoop u in september als lid van deze beweging te ontmoeten.

Andy van den Dobbelsteen, dag- en juryvoorzitter

Meld u hier svp aan voor uw gratis beursbezoek tijdens de Nationale Dubo Dagen 2011.

Weergaven: 103

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+