BouwProfs

De bouw online verbonden.

Een bedrijf waar ik momenteel bouwkundige werkzaamheden voor verricht is actief in de camerabeveiliging met moderne slimme camera's langs o.a. snelwegen

In de bouw zijn de kosten van diefstal enorm hoog en deze lopen de laatste jaren alleen maar verder omhoog. Hoe hebben jullie je bouwplaats beveiligd en wat kunnen we er aan doen om dit beter te verzorgen en de kans op diefstal te minimaliseren?

Weergaven: 508

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Vario Beveiliging werkt veel samen met bouwbedrijven samen voor alarmopvolging en mobiele surveillance op hun bouwterrein.

Door controlerondes op verschillende tijden te uit te voeren op de bouwplaatsen maak je het voor de onbevoegde moeilijker om rustig op de bouwplaats zijn gang te laten gaan.

Hij weet immers niet wanneer de mobiele surveillant langsd komt. Naast de controlerondes, noteren onze surveillanten ook alle kentekens van verdachte voertuigen welke in de omgeving van de bouwplaats rond hangen. Hierdoor zijn er altijd kentekens beschikbaar om het moment er wel wat gebeurd op de bouwplaats.

Dag Edwin,

Er is nooit één goede oplossing. De situatie op en om de bouwplaats zullen dan beoordeeld moeten worden en op basis van de analyse kunnen dan passende maatregelen getroffen worden. Hierbij neem ik dan zowel de externe als de interne criminaliteit in beschouwing.

Ik kan je hierbij ondersteunen op consultancy-basis. Ik kan dit onafhankelijk doen, omdat ik niet de diensten en producten aanbiedt die tot het maatregelenpakket behoren.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jos Raaijmakers

Raaijmakers Risk Management

Geachte heer Beemsterboer.

Zoals al eerder vermeld is er niet met één oplossing te werken. Naast de standaard vertragende maatregelen met sloten, kettingen en rijblokkeringen is de Security Cabin met permanente camerabewaking een goede oplossing. Hiermee worden kostbare ( en soms overbodige ) surveillance diensten zoveel mogelijk voorkomen. Verkeerd willende mensen hebben waarschijnlijk meer tijd om een surveillance te volgen dan andersom. Maar ook het volgen van je kostbare materialen kan belangrijk zijn,dit met de Track&Trace van Spotmaster. Wij van www.rommecontainerservice.nl zullen u hierover graag informeren ! 

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+