BouwProfs

De bouw online verbonden.

in hoeverre speelt de vernieuwing in de bouw een rol bij uw strategische keuze voor ICT?

Ik las net het persbericht van Waal Bouw uit Vlaardingen waarin met aankondigt nieuwe bedrijfsbrede ERP-software te gaan implementeren.

Centraal in de afspraken met de leverancier is door Waal Bouw onder meer vastgelegd hoe de innovatieve ontwikkelingen rond BIM in een praktisch toepasbare oplossing gegoten kunnen worden. Dit onder auspiciën van het moederbedrijf van Waal Bouw, ASVB.

De directie van Waal Bouw geeft in het persbericht aan dat ze hiermee op pragmatische wijze invulling wil geven aan verdere vernieuwingen van het bouwproces. Men ziet een goede strategische ICT partner voor de toekomst als belangrijke voorwaarde voor de beste invulling aan de ERP-vraagstukken van Waal Bouw.

Er valt veel te zeggen over deze strategische keuze van Waal Bouw waarin (toekomstige) vernieuwingen centraal staan. Vandaar mijn vraag aan u:

in hoeverre speelt de vernieuwing in de bouw een rol bij uw keuze voor ICT?

Weergaven: 75

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Vernieuwing in de bouw is een kant van de medaille, procesverandering (ook vernieuwing) de andere.
In adviezen en operaties voor klanten wordt meer en meer de nadruk gelegd op het strategisch en operationeel belang van ICT.
Wel, hoe krom het ook klinkt, een dynamische vorm.
Klanten die hiermee vanuit een netwerk met hun leveranciers en opdrachtgevers werken bouwen nu al een onderscheidend voordeel op.

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+