BouwProfs

De bouw online verbonden.

Op zoek naar snelle manier van dak isoleren

Als zelfstandige ondernemer in de bouw loop ik regelmatig tegen een probleem op als er een isolatieklus gedaan moet worden. Het materiaal past niet in mijn busje, het geeft veel ongewenste rotzooi en daarbij moet ik voor de handeling van het materiaal altijd een werknemer meenemen, wat voor onnodige arbeidskosten zorgt. Bestaat er niet een eenvoudigere manier van dak isoleren waarbij onnodige tijd en moeite wordt bespaard? 

Tips zijn meer dan welkom!

Groeten,
Martin

Weergaven: 555

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Beste Martin,

Ik denk dat ik wel een oplossing heb voor je probleem. Om hellende daken eenvoudig te (her)isoleren heeft Rockwool namelijk een handig 2-in-1 product genaamd Fastfixx. Het is een compleet isolatiesysteem van steenwol isolatieplaten die op een eenvoudige manier tegen de zolderwand geplaatst kunnen worden.

Als je wilt kijken of het iets voor jou is, kan ik je verwijzen naar het installatiefilmpje op internet.

Voor product referenties zou je eventueel contact op kunnen nemen met bouwbedrijf Kees Remmers in Tilburg. Zij renoveerden in het centrum van Tilburg een statig herenhuis en kozen als dakisolatie voor Fastfixx. Zij waren zo verbaasd over hoe makkelijk Fastfixx werkt en hoe snel je het kunt monteren, dat ze me later vertelden er geen probleem mee te hebben het product aan collega klussers en bouwbedrijven aan te raden.

Ik wens je veel succes met je volgende isolatieklussen.

Groet,
Gert de Geer
Ik zou Warmteplan in Brummen eens bellen. Die spuiten jouw dak vol met natuurlijke isolatievlokken. Geen verlies, niet zelf sjouwen, goed materiaal dat nauwelijks een damprem behoeft. (De fabrikant Isofloc of Homatherm rekent het voor je uit). Dampopen bouwen mogelijk. Warmteplan: 0575-564805
Beste Martin,

Om tijd, moeite en geld te besparen mensen bij ons inlenen!!
Nu even serieus, wat Benjamin al aangeeft, ik heb ook ervaring met bv. isofloc. Dit werkt perfect, alleen kun je het isoleren met een rockwool ook aan een ander bedrijf uit kunnen besteden.
Maar de bouwmaterialenhandel kan toch alles ter plaatse bezorgen, hoef je alleen alles naar boven te transporteren...
Succes met alles!!
Groeten Rob van Hest.
Beste Martin,

Er zijn veel mogelijkheden om je dakisolatie aan te brengen, dan wel om je dak van binnenuit te isoleren. Een oplossing voor het afval en extrawerk probleem kunnen wij je wel bieden, namelijk zaagwerk op maat. Wij kunnen steenwol, glaswol, eps, xps of PUR / PIR- isolatie voor jullie op maat zagen zodat je gelijk aan de slag kunt op het werk. Uiteraard bezorgen wij ook op elke gewenste plek.

Neem gerust eens contact op om te kijken welk type dak isolatie cq materiaal en welke service het beste is voor jullie.

Met vriendelijke groet,
Tim van Haaren
De Isolatieshop
www.isolatiemateriaal.nl
kijk eens bij warmtefolies (bijv. Tonzon), kleine rolletjes weinig meenemen voor het hele dak.
Dak isolatie,
Als het gaat om Rockwol.
Dan kan je Rockwol met folie (zilver) op de rol krijgen. Deze is strak op gerold zodat het 50% van de werkelijke volume aan ruimte in neemt en in gepakt in plastic, zodat er geen stof / vlokken los komt tijdens transport.

Wijd & Zijd ontwerpers
Bussum

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2022   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+