BouwProfs

De bouw online verbonden.

In onze linkedin groep Nederlandse Bouwprofessionals is inmiddels een vurige discussie ontstaan over de mate waarin de bouw wereld projectmatig werkt.

Wellicht kunnen we de discussie op deze site voortzetten. De vraagstelling van ons lid Marcel de Koning plaats ik hieronder. Ben zeer benieuwd naar uw visie!

_______________________________________________


Vanuit mijn rol als firmant/trainer van improma ben ik bezig aannemers/projectleiders/uitvoerders in de bouw te prikkelen om open te staan voor het verbeteren van hun werkwijze. Met als focus projectmanagement, projectmatig werken.

Deze doelgroep is overwegend lastig te interesseren. Primair meer doengericht gericht dan gericht op eigen ontwikkeling. Binnenkort organiseren we in samenwerking met CNV Hout en Bouw / Zelfstandigen een informatie-avond met als thema "projectmatig werken loont". Wij willen ons programma graag zo interessant mogelijk maken en eventueel nog wat bijschaven aan de hand van tips van bouwprofs.

Bij deze een oproep aan bouwprofs uit alle gebieden: Wat zou je graag (meer of beter) willen weten over projectmatig werken ? Of waarvan denk je dat veel behoefte is bijv collega's of onderaannemers? Alles is welkom. Bij voorbaat dank voor de hulp ! Groet Marcel de Koning.

Weergaven: 77

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+