BouwProfs

De bouw online verbonden.

Miljarden klus voor de bouw, 40.000 woningen uit het gaswinningsgebied moeten versterkt worden.

40.000 gebouwen uit het Groningse gaswinningsgebied moeten komend jaar versterkt worden. Voor die omvangrijke klus staat de Nederlandse bouwsector de komende jaren. Met deze klus is bijzonder veel geld gemoeid volgens cobouw, tot wel 10 miljard euro.

De NAM wil de komende jaren twee tot vijduizend gebouwen per jaar gaan aanpakken. Na het rapport van ABN AMRO waarin wordt aangekondigd dat de vergrijzingsgolf in Nederland de bouw miljoenen gaan opbrengen is dit de volgende mega klus voor de bouw. Hoe kijk jij tegen dit bericht aan? Zie jij voor jezelf ook een kans op een stukje van de taart te pakken als het gaat om het herstellen van gebouwen als gevolg van aardbevingen in Nederland?

Weergaven: 331

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Thermogreen Building Solutions bouwt en renoveert woningen met gevelelementen op basis van een staalframe. Door dit systeem kunnen wij orkaan en aardbeving "proof" bouwen. Daarnaast hebben onze gevels een zeer hoge Rc waarde tot Rc = 15. Deze combinatie maakt het tot een ideaal systeem in deze regio waarmee woningen gerenoveerd kunnen worden met behoud van de oorspronkelijke uitstraling.

Goed nieuws voor de werkgelegenheid in de bouwsector, maar ook goed nieuws voor de bewoners van zwaar beschadigde woningen. Hopelijk wordt er zo een definitieve oplossing gevonden voor dit steeds terugkerende fenomeen van aardbevingen.

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+