BouwProfs

De bouw online verbonden.

NVTG opleidingen zoekt commerciele partijen met gerealiseerde duurzame zorgprojecten

Projectpresentaties NVTG cursus “Zorg voor duurzaam vastgoed”

 

NVTG Opleidingen organiseert i.s.m. AAG een driedaagse cursus (1 februari, 1 & 29 maart 2011) waarin u hoort, ziet en beleeft wat duurzaamheid in de zorg kan bewerkstelligen. Meer informatie zie:http://www.nvtg.nl/cms/showpage.aspx?id=403

 

Voor deze cursus zoek ik commerciële partijen met ervaring in het daadwerkelijk realiseren van duurzaam zorgvastgoed. Dus heeft u ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen, realiseren of exploiteren van een duurzame zorglocatie? Meld u dan nu aan om circa 65 potentiële opdrachtgevers met uw ervaring kennis te laten maken.

 

Potentiële opdrachtgevers

Wie zijn dan de deelnemers van de cursus? We mikken op crica 65 (of meer) cursisten die werkzaam zijn in de Cure, Care en/of sociale volkshuisvesting en betrokken zijn bij het beheer of de ontwikkeling van zorgvastgoed.

 

Waarom aanmelden voor presentatie?

U hebt een grote doelgroep aan mogelijke opdrachtgevers. Met een korte projectpresentatie introduceert u de toegepaste kennis en ervaring van uw organisatie. Een ideaal acquisitiemiddel naar mijn mening. Op welke manier krijgt u zoveel contacten tegelijkertijd geïnformeerd en waarbij u kunt reageren op vragen?

 

Het wordt voor u nog interessanter en uitdagender! Uit alle projectpresentaties kiezen de deelnemers namelijk een winnaar. Wat is volgens hun de beste duurzame toepassing in zorgvastgoed. De winnaar krijgt d.m.v. een interview extra publiciteit in de FMT Gezondheidzorg (met een oplage van ca. 2500 stuks). Daarnaast organiseren we een excursie naar het winnende project op dag 3 (resp. 29 maart 2011 en mogelijk in combinatie met de runner-up bij gunstige geografische ligging). Tijdens deze excursie krijgen de deelnemers met eigen ogen te zien hoe het gebouw functioneert. U krijgt ook de tijd om samen met de gebruiker een uitgebreider verhaal te vertellen over de locatie en uw inbreng.

 

Opzet projectpresentaties

De dag wordt opgesplitst in vier blokken:

1.       Planontwikkeling

2.       Ontwerpen

3.       Realiseren

4.       Exploiteren

 

De presentaties duren ca. 10 minuten + 5 minuten vragen stellen. U kunt het vergelijken met een uitgebreide elevatorpitch. Reden hiervoor is om te voorkomen dat er uitgebreid wordt ingegaan op eigen ervaringen of zelfs bedrijfsonderdelen worden gepresenteerd. De korte presentatietijd dwingt u om concreet de meerwaarde van de duurzame oplossing te presenteren. Duurzame opzet, rendementen, financieringsmethode, meerwaarde in financiële en kwalitatieve zin zijn uitgangspunten waaraan u kan denken.

 

Selectiecriteria

Uit alle aanmeldingen zal een keuze worden gemaakt op basis van geschiktheid van het project t.o.v. de vraag. Daarnaast zal worden gekeken of het project een geschikte invulling is voor de excursie.

 

De presentaties vinden plaats op één dag (1 maart 2011). Zodoende dat het aantal presentaties beperkt is. Per blok worden 6 presentaties gehouden. U kunt zich inschrijven voor meerdere onderdelen. Dat kan uw kans op selectie vergroten. Uiteindelijk zal elk bedrijf maximaal 1 presentatie geven. Geef dus aan voor welk blok uw voorkeur uitgaat bij meervoudige inschrijving. Zelf inschrijven zorgt natuurlijk voor extra binding met de medecursisten en de mogelijkheid om beter in te spelen op vragen uit de eerste dag.

 

Zorgt u voor inschrijvingen van cursisten die werkzaam zijn bij een zorginstelling of woningcorporatie. Dan stijgt uw kans op het geven van een presentatie. Dus vertel uw contacten over deze cursus en laat ze uw bedrijfsnaam vernoemen bij inschrijving.

 

Inschrijfprocedure

Als u geïnteresseerd bent kunt u dit aangeven via mijn e-mailadres (a.bom@aag.nl). Graag vermelden voor welk onderwerp u zich inschrijft, om welk project het gaat en wie (inclusief contactgegevens) de presentatie zal verzorgen.

 

Weergaven: 81

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+