BouwProfs

De bouw online verbonden.

Graag maken we je attent op de volgende interessante vacature voor een projectmanager Nieuwbouw.

Woningstichting Barneveld staat, als eigentijdse en betrouwbare partner in wonen, midden in de Barneveldse samenleving. Woningstichting Barneveld is een lokaal actieve woningcorporatie met ruim 4.000 woningen in bezit. Daarmee biedt men huisvesting aan ongeveer 10.000 mensen.

Ze zijn ontwikkelaar, beheerder en aanbieder van woningen; en de woningstichting is ook samenwerkingspartner op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Bijna 50 medewerkers helpen om deze opgave te realiseren. Durven, bewust doen, betrouwbaar en met elkaar; dat zijn de begrippen waar het in deze organisatie om draait. Dit geldt zowel voor de medewerkers als voor de klanten en belanghouders.

Barneveld is een ontwikkelgemeente en Woningstichting Barneveld is een ontwikkelende corporatie met een stevig realistisch nieuwbouwprogramma voor de komende jaren.

De functie algemeen

Als Projectmanager nieuwbouw ontwikkel en ontwerp je (ver)nieuwbouw- en renovatieprojecten volgens goedgekeurde projectplannen en passend binnen het risicoprofiel. Je bent projectverantwoordelijk, inclusief het ontwerpen en beheren van plannen van aanpak in de betreffende projectfase, inclusief het aansturen van projectteamleden en het functioneel leiding geven aan het totale proces. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit binnen gemaakte afspraken, jaarplan en budget, beleidskaders en investeringsbesluiten.

De functie specifiek

De functie wordt in nauwe samenhang vervuld met de projectontwikkelaar en projectleider. De projectfasen - en dus elkaars werk -lopen vloeiend in elkaar over en lopen deels naast elkaar. Er is een intensieve samenwerking met andere bedrijfsonderdelen, waaronder m.n. Woondiensten, Financiën en PR& Communicatie. Men wordt bij elkaars werkzaamheden betrokken waar nodig. Dit stelt bijzondere eisen aan een goede verstandhouding, informatie-uitwisseling en samenwerking met elkaar.

Wie ben je?

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je een afgeronde opleiding Bouwkunde op HBO / WO niveau en enkele jaren aantoonbare relevante ervaring met projectleiding en projectmanagement van nieuwbouwprojecten met een accent op woningbouw. Jouw kennis van relevante wet- en regelgeving is up to date. Je hebt een gezonde commerciële en ondernemers mentaliteit en je bent een kei in onderhandelen. Je bewaakt de balans waarmee je met het projectteam optimale resultaten boekt. Natuurlijk werk je zeer resultaatgericht en zijn je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden goed ontwikkeld. Je bent aantoonbaar maatschappelijk betrokken, en ervaring met corporaties heeft de voorkeur.


Het aanbod

Woningstichting Barneveld biedt een afwisselende functie voor 36 uur per week bij een gezonde en ambitieuze woningcorporatie in een aantrekkelijk woon- en werkgebied. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten (schaal K). Het fulltime salaris (36 uur) bedraagt op dit moment minimaal € 3.644,00 en maximaal € 4.923,00 bruto per maand. Inschaling binnen de schaal is afhankelijk van je relevante kennis en ervaring.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen stuur dan voor 11 september je motivatiebrief en CV naar Rick de la Croix (Manager Ontwikkeling & Techniek) via de website.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Helen Halma (Senior projectleider) of met Koen Boersen (Projectontwikkelaar) op nummer (0342) 427 500. De eerste gesprekken vinden plaats op 23 en 24 september 2015.

Weergaven: 711

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+