BouwProfs

De bouw online verbonden.

Regionale beurs over energieneutraal bouwen 23.10 HAN Arnhem

Zoek je inspiratie en wil je leren van bewezen best practices op het gebied van passiefhuis bouw? Kom dan op 23 oktober van 12-17 uur naar de beurs over energieneutraal bouwen in de HAN Arnhem, georganiseerd door Stadsregio Arnhem Nijmegen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Vereniging DNA in de bouw. Professionals uit Nederland, Duitsland en België bewijzen dat energieneutraal bouwen gemakkelijk en betaalbaar kan.

Tijdens de beurs vertelt ontwikkelaar/belegger CEO Frank Junker van ABG Frankfurt Holding over zijn commercieel succes met passief bouwen. Architect Sebastian Moreno-Vacca van A2M vertelt over de explosie van bouwactiviteit in het Brussels gewest, omdat alle nieuwbouw in 2015 er aan de passiefhuis-standaard moet voldoen. Daarna zijn er 2 rondes met 9 workshops. Meer informatie en aanmelden: http://bit.ly/15jzCEY

De beurs maakt deel uit van de Trilogie Energieneutraal Bouwen waarmee de organisatoren duurzame dynamiek in de regio willen stimuleren. Het tweede deel op 13 november is een busexcursie naar 4 passiefhuis projecten in de regio Mönchengladbach-Köln. Afgesloten wordt met een lunchdebat in het Arnhemse bezoekerscentrum Sonsbeek op woensdag 27 november. Ook daarvoor kan nu via de site van DNA worden aangemeld.

Eigenlijk is het niet te geloven dat je goed geld kunt verdienen met passiefhuis. Hoe denken jullie daarover: kost passiefhuis alleen maar geld of kan je ook een business model opzetten zoals in Dld en Be waardoor je beter geld verdient dan business as usual?

Weergaven: 123

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+