BouwProfs

De bouw online verbonden.

Afgelopen jaar hebben we in een nieuwe badkamer een sealskin douchebak bianco nero toegepast. Als snel na gebruik vertoonde de bak grijs-witte uitslag, welke is ontstaan na het schoonmaken van de hardglazen douchewanden, dit is zichtbaar in het patroon van de vlekken. De gehele bak is aan de bovenzijde inmiddels dof en gevlekt (ziet er uit als cementsluier). Sealskin zegt dit niet eerder gezien te hebben en haalt zijn handen er vanaf. Ze willen 50% korting geven op een nieuwe bak maar dat is geen optie aangezien de bak ingewerkt is en vervanging betekent dat een deel van de badkamer gesloopt moet worden om weer een goede waterdichte aansluiting te verkrijgen.

 

Iemand enig idee waar dit probeem vandaan kan komen en/of hoe we dit op een cosmetische manier kunnen oplossen.

 

Even ter info de bak is kunsthars, dit is wat sealskin er zelf over zegt:

De uitstraling van natuursteen heeft de serie Bianco & nero te danken aan de manier waarop natuurlijke mineralen zijn verwerkt in het massief gevormde kunsthars. Hierdoor is dit materiaal nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. Wel de uitstraling dus, maar niet de complexe onderhoudseisen van natuursteen. De meest gangbare schoonmaakmiddelen kunnen zonder problemen worden gebruikt bij Bianco & Nero en kleine krasjes kunnen bovendien eenvoudig worden verwijderd.

alvast dank voor het meedenken

Weergaven: 1757

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Dank F.Hurkens, ik vond het al zo gek dat ik de enige zou zijn waar dit gebeurt. Brengt me op zich nog niet veel verder. Ik vind het wel heel erg dat een bedrijf als Sealskin niet thuis geeft als zoiets voorkomt. Om een idee te krijgen hoe het er uit ziet, de vlekken zitten echt in het materiaal:Misschien dat Sanifix hier een oplossing voor heeft.

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+