BouwProfs

De bouw online verbonden.

Speciaal voor het bedrijfsleven organiseert de TU Delft een ontbijtsessie over RECYCLING

Speciaal voor het bedrijfsleven organiseert de TU Delft de gratis ontbijtsessie van 7.30 tot circa 9.00 uur op dinsdag 20 oktober in de centrale bibliotheek van de TU Delft.

Deze ontbijtsessies bieden ondernemers inzicht in de laatste ontwikkelingen op diverse onderzoeksgebieden en op de toepassingsmogelijkheden in de praktijk. Maak gebruik van de meerwaarde die de TU Delft u kan bieden om de relatie met onderzoekers, studenten en potentiële stagiaires te versterken. Iedere sessie staat in het teken van een actueel thema.

Kom dus op dinsdag 20 oktober naar het innovatieontbijt over Recycling.

De interactieve sessie van dinsdag 20 oktober staat in het teken van 'Recycling'. Wilt u weten hoe u van Recycling een succes kunt maken, laat u dan inspireren door de ‘most entrepreneurial scientist’ dr. Peter Rem (awardwinnaar 2009/2010). Hij neemt u mee langs wetenschappelijke ontwikkelingen, technologische doorbraken en industriële implementaties.

Eveneens interessant is de presentatie van de heer Kees de Waard van Resteel die zijn Recycling-ervaringen met u zal delen.

De TU Delft biedt u nu de kans om met elkaar van gedachten te wisselen over Recycling.

Meld u aan via: http://enquete.tudelft.nl/nq.cfm?q=eb008463-1a4b-d1cb-50e9-5e3dcf87...

Weergaven: 115

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+