BouwProfs

De bouw online verbonden.

Wij hebben een innovatie op de markt gezet: de MCS Multistalling. 

Multifunctionele berging voor bijvoorbeeld een scootmobiel, motor of fiets enz. Hij kan overal neergezet worden en is door zijn geringe afmeting ideaal voor mensen met ruimtegebrek. De stalling wordt volledig in de fabriek klaargemaakt waardoor de montagetijd bij de klant zeer kort is. De multistalling® beschikt over oplaadpunt voor bijvoorbeeld een scootmobiel, een elektrische fiets etc.

Wij zijn nu benieuwd hoe aannemers en mensen die met stallingsproblemen te maken hebben onze innovatie ervaren. Het is een dus geen scootersafe of scooterqube of een andere vorm van traditionele scootmobielstalling: de scootmobielgebruiker hoeft zelf niet in de stalling en dat maakt de Multistalling uniek!

De Multistalling in Hart in Aktie

De 94-jarige Jan woont alleen in een flat op twee hoog in Rotterdam. Hij heeft als vervoersmiddel alleen een fiets, maar door zijn leeftijd kan hij daar niet meer goed op rijden. Hij heeft bij de gemeente een scootmobiel aangevraagd alleen hij heeft daar geen recht op, omdat hij geen stalling heeft. Nu heeft MCS Keuken & Comfort de wens van Jan in vervulling laten gaan!

https://www.youtube.com/watch?v=wcnhewcrkVg&list=PL4Z7i9UEeXzzj...

Weergaven: 149

Bijlagen:

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+