BouwProfs

De bouw online verbonden.

Trainer gezocht voor onze nieuwe training 'Herstel van vochtschade in de praktijk'.


Sinds twee jaar organiseren wij met veel succes de 1-daagse training Vochtproblemen in Gebouwen. Op deze training waar de oorzaken van het ontstaan van vocht- en schimmelproblemen worden behandeld hebben wij inmiddels meer dan 1.000 cursisten mogen verwelkomen.

Op het verzoek van zeer veel cursisten gaan we nu ook een meer praktijk gerichte cursus opzetten waarbij het behandelen van vochtproblemen en het aanpakken van schades als gevolg van deze vochtproblemen centraal staan. We zijn hierbij op zoek naar een trainer met een grote kennis op dit specifieke gebied die gedurende een dag onze cursisten bijspijkert over de technieken, materialen en alle andere informatie deelt die nodig is om vochtschade op de juiste manier te herstellen.

Doelgroep zijn professionals uit de bouw en vastgoed zoals aannemers, architecten, woningcorporaties etc.

Wij zoeken een trainer die op regelmatige basis deze training wil geven. De trainer dient vanzelfsprekend grondige kennis te hebben van de materie en de praktijk, ervaring te hebben met het geven van trainingen en dient het programma onder eigen beheer te samen te stellen. Ken jij iemand of heb je zelf interesse? Reageer dan via deze discussie of stuur mij een mail

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Weergaven: 179

Hierop reageren

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+