BouwProfs

De bouw online verbonden.

Welke punten uit het regeerakkoord zijn van invloed op de bouwsector?

(bron: ING)


Het regeerakkoord is een feit. Welke beslissingen zijn van invloed op de bouwsector, welke zullen de meeste impact gaan hebben?

Extra geld voor infra, de verhoging BTW, het niet langer verplicht stellen van aansluiten op gas of de versnelde afbouw van de hypotheekrente aftrek? 

Weergaven: 389

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Het kabinet Rutte III wil een "samenleving waarin iedereen mee kan doen ongeacht talenten of beperkingen” en zet verder in op de implementatie van het VN-Verdrag. Partijen die achterblijven in hun inspanningen om toegankelijkheid te bevorderen, worden in contact gebracht met ‘voorlopers’. Om de gehandicaptenzorg te verbeteren en ervoor te zorgen dat voor iedereen die dat nodig is, een goede plek in een instelling beschikbaar is, wordt het kwaliteitskader gehandicaptenzorg als basis genomen. Gemeenten worden gestimuleerd om afspraken met woningcorporaties te maken voor voldoende en passende woonruimte. In samenspraak met gemeenten en zorgkantoren, zal het kabinet de komende regeerperiode 55 miljoen euro extra investeren in onafhankelijke cliëntondersteuning.

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+