BouwProfs

De bouw online verbonden.

Welke standhouders kunt u bezoeken tijdens de Nationale Dubo Dagen?

Volgende week is het zover, dan gaan de Nationale Dubo Dagen van start. Tijdens de Dubo Dagen zullen 66 exposanten u alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen rondom duurzaamheid in de bouw. Het overzicht vindt u via deze link.

Hebt u zich per ongeluk nog niet aangemeld voor dé belangrijkste beurs voor professionals die zich bezig houden met duurzaam bouwen? Doe dat dan alsnog (gratis!) via deze link.

Weergaven: 477

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Voor alle Bouwprofs die deze beurs bezoeken, is een gratis portret-infraroodscan met foto te krijgen op stand 12 van GEVELSCAN LEAKSCAN (zie v.b. onder)
Ter geruststelling, koude (blauwe) neuzen zeggen niets over de gezondheid. Warme (rode) neuzen, hebben geen relatie met alcohol gebruik. Tip, de blauwe bol ter hoogte van de neus, zie foto onder, is een LEDlamp en geen afwijking. De infraroodfoto wordt u per email nagestuurd. Wie kan raden, welke bekende persoonlijkheid hieronder is afgebeeld, dingt tevens mee naar een DUURZAME telefoonoplader met zonnecellen uitgevoerd als een boom (teakhout), die niet misstaat als bureau standaard. Uw email met oplossing kunt u sturen naar info@gevelscan.nl

Beste Bouwprofs

 

Hopend ook jullie aan te treffen tijdens deze DUBO dagen, op 28-09 zullen diverse Dubo award genomineerden hun product presenteren.

 

Ook TIAB bv is als genomineerde aanwezig, mogelijkheid tot nadere kennismaking gaan wij ook niet uit de weg.

 

Hopend jullie te zien op 28 september aanstaande

 

TIAB bv

Ron.M.R.Bosch sr adviseur WT, ET en BK

Voor de aannemer, installateur of sloper die zich op verantwoorde wijze van kunststof leidingafval wil ontdoen, is een bezoek aan de stand van BureauLeiding (informatiebureau kunststof leidingsystemen; stand nr. 9) aan te bevelen. BureauLeiding introduceert de BIS big bag als verfijning van het bestaande Buizen Inzamel Systeem BIS (www.bureauleiding.nl/bis). En op 29 september om 11.30 uur wordt er op de stand groot nieuws onthult over PVC buizen en de Du van DuBo ...

Antwoorden op discussie

RSS

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+