BouwProfs

De bouw online verbonden.

Woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en Aalberts Bouw uit Loosdrecht hebben donderdag de aanneemovereenkomst voor de bouw van nieuwe appartementen aan de Noordermeent in Hilversum getekend.

Het Gooi en Omstreken en Aalberts Bouw werken al samen op het gebied van mutatie-woningen en planmatig onderhoud. Het is echter voor het eerst dat Aalberts Bouw een nieuwbouwproject uitvoert voor de corporatie. Binnenkort wordt de bouwplaats aan de Noordermeent gereed gemaakt, zodat de bouw in mei van start kan gaan. De verwachting is dat de appartementen in mei 2013 opgeleverd worden.

Nieuw
Het ontwerp van de nieuwbouw bestaat uit 37 ruime en betaalbare huurappartementen. Het nieuwe gebouw krijgt vier woonlagen en is ontworpen door H en E architecten uit Hilversum. Er worden drie type appartementen gerealiseerd met een gebruiksoppervlakte variërend van 85 tot 109 vierkante meter. Alle appartementen worden voorjaar 2013 te huur aangeboden in de sociale sector (max. 664,66,- euro per maand, prijspeil 2012).

Weergaven: 242

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+