BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ad de Jongh
  • 's-Hertogenbosch, Noord Brabant
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Ad de Jongh

  • Marc Franken
  • Tom de Jong
  • Remko van den Bremen
  • Bas Wolse
  • Andre Letsch
  • Michel Eek

Discussies van Ad de Jongh

Koel en verwarming deskundige

Ik zoek een collega die voor mij demonstraties kan geven van onze E&W oplossing. Trainingen kan geven en het leuk vind niet de hele dag achter zijn of haar bureau te zitten. BIM hoog in het…Doorgaan

Started 14 Dec 2016

 

De pagina van Ad de Jongh

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
ICN Solutions
Functie:
Unit manager Bouw
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.ICN-Soltutions.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Vanaf het begin met BIM bezig toen we nauwelijks wisten wat het allemaal inhield. Stoor me enorm aan iedereen die bla bla doet en veel verwarring doet ontstaan. Ben om die reden begonnen aan de TNO quickscan autorisatie en heb deze met succdes afgerond. BIM onafhankelijk van "gereedschap" pas als de organisatie BIM op orde heeft wordt "gereedschap" keuze belangrijk.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 24 September 2010 om 13.50 zei Tony Gorus...
Beste Ad,

Welkom bij de groep

Mvg.

Tony
Op 24 September 2010 om 12.17 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier. Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+