BouwProfs

De bouw online verbonden.

Arno Schipper
  • Overveen
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen

De connecties van Arno Schipper

  • Jacob Klok
  • Andre Letsch

Discussies van Arno Schipper

Stuc op riet; renoveren 85 jaar oud plafond
7 antwoorden 

Een vraag in de privésfeer. Ons plafond is aan herstel toe. De lijnen van oude kasten en schoorstenen van de vroegere kamer-en-suite tekenen zich af in het plafond en de rest van het oppervlak is met…Doorgaan

Tags: rietmatten, stuc

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van BouwProfs Redactie 4 Sept 2018.

 

De pagina van Arno Schipper

Vandaag op BouwProfs

Arno Schipper heeft gereageerd op discussie Hoe isoleer je het beste een betonnen vloer die op zand gestort wordt? van BouwProfs Redactie
"De beste oplossing kan ik niet geven, maar wellicht spelen (bij grote vloeren) ook de dilatatievoegen een rol. Bij eerst isoleren wordt een speciaal type dilatatievoegprofiel gebruikt (Zie: https://tinyurl.com/y6dtmg6d). Bij een afwerkvloer op…"
13 Jun 2019
Arno Schipper heeft gereageerd op discussie Hoe isoleer je het beste een betonnen vloer die op zand gestort wordt? van BouwProfs Redactie
"De beste oplossing kan ik niet geven, maar wellicht ook bij grote vloeren ook de dilatatievoeg een rol. Bij eerst isoleren wordt een speciaal type dilatatievoegprofiel gebruikt (Zie: https://tinyurl.com/y6dtmg6d). Bij een afwerkvloer op isolatie is…"
13 Jun 2019

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
Arcas Trading BV
Functie:
dga
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http:////nl.linkedin.com/pub/arno-schipper/0/3b3/319
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Knooppunten in de bouw, bouw en weg- en waterbouw algemeen

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 28 December 2010 om 17.42 zei Michel Eek...
Welkom bij BouwProfs.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Heeft u een recente pasfoto, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Wij maken graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs ook volgen op Twitter en op Facebook. Twitter neemt een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouwprofessionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs interessant kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouw. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2022   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+