BouwProfs

De bouw online verbonden.

Arno Wentink
  • Almelo
  • Nederland
  • overheid
Delen
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies (4)
  • Groepen
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's
 

De pagina van Arno Wentink

Profielgegevens

Werkgebied:
overheid
Werkzaam bij:
SWB Groep
Functie:
directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.swbgroep.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Wij zijn een sociaal werk-leerbedrijf dat mensen met specifieke talenten een zo regulier mogelijke baan wil geven. Bouw is een activiteit waar een belangrijk deel van onze mensen graag wil werken. Dus zin we bezig om een werk-leerbedrijf te maken i.s.m. bouwbedrijven. Zodat de kennis en kunde van onze medewerkers optimaal ingezet kan worden. Voor optimale bouwactiviteiten en voor optimale inzet van mensen met specifieke talenten en de oudere bouwvakker die daardoor langer kan blijven werken. Van belang voor iedereen.

Prikbord (3 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 27 Oktober 2010 om 9.51 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
Op 13 Oktober 2010 om 5.42 zei Tony Gorus...
Beste Arno,

Bedankt voor jou reactie, en kan U meedelen dat wij hier hard aan het werken zijn.

Mvg.

Tony
Op 11 Oktober 2010 om 20.24 zei Tony Gorus...
Beste,

Welkom bij de groep

Mvg.

Tony
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+