BouwProfs

De bouw online verbonden.

Boy Buma
  • Gelderland
  • Nederland
  • overig
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Boy Buma

De Ark of No-Art ondersteunt verandering en/of omgaan met verandering. Het veranderdoel is van belang, maar het veranderproces verdient minstens zo veel aandacht. Oefening baart kunst en niet omgekeerd. Verandering is een gegeven; soms leuk, soms pijnlijk, soms gekozen, soms opgelegd, meestal noodzakelijk en zelden eenvoudig. Veranderen doe je altijd zelf, maar bij voorkeur niet alleen. En veranderen doe je uiteindelijk niet door er over te lezen, maar alleen door het te doen.

De Ark of No-Art richt zich op ontwikkeling van ambassadeurs voor verandering en veranderdoelen op twee verschillende manieren:
- interim-oplossingen en individuele coaching gericht op het in de dagelijkse praktijk uitdragen van gewenste verandering resp. positief voorbeeldgedrag (verandering aantrekkelijker maken)
- consultancy en training gericht op oefening resp. ervaring opdoen met verandering (weerstand tegen verandering verminderen en wegnemen)

De Ark of No-Art levert altijd maatwerk en is inzetbaar onafhankelijk van taak of branche. De aandacht gaat uit naar de ontwikkeling van bewustzijn en vaardigheden (zgn. ‘skillen’). Enkele veranderthema’s waar deze aanpak succesvol is gebleken zijn projectbeheersing, klantgerichtheid, programmamanagement, effectief vergaderen en samenwerken, conflicthantering, bemiddeling en mediation, contractmanagement, leiderschapsontwikkeling, re-integratie en verzuimpreventie.

De Ark of No-Art gaat uit van een tijdelijke inzet met een blijvend effect. Als het fundament ligt heeft u alle ruimte en steun om verder vorm te geven aan de gewenste veranderdoelen. De kracht van de aanpak is mede dat de Ark of No-Art zich zo snel mogelijk ook weer overbodig maakt. Desgewenst blijft inzet op de achtergrond, nazorg of een opfristraject natuurlijk altijd mogelijk.

Meer weten ? Stel uw vraag via arkofno.art@gmail.com of laat een terugbelverzoek achter.

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
freelancer
Functie:
projectleider / adviseur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.linkedin.com
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
advies, interim en training

Prikbord

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+