BouwProfs

De bouw online verbonden.

Claudia Bouwens
  • Voorburg
  • Nederland
  • vastgoed
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Claudia Bouwens

Vandaag op BouwProfs

Claudia Bouwens heeft gereageerd op discussie Gratis verduurzamingsadvies in plaats van sec subsidie geven op aanschaf duurzame installatie. van BouwProfs Redactie
"Beste Rens, Ik krijg een déjà vu. De subsidies die in de jaren vlak na 2000 voor de particuliere bestaande bouw werden verstrekt, waren voor een energie-advies. Het gevolg was dat er adviesbureaus ontstonden die adviezen verstrekten…"
11 Jun 2019

Profielgegevens

Werkgebied:
vastgoed
Werkzaam bij:
NEPROM
Functie:
Programmabegeleider Energie en Duurzaamheid
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.linkedin.com/profile/view?id=45683035&trk=tab_pro
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Gespecialiseerd in duurzaam bouwen en energiezuinig bouwen. Programmaleider Lente-akkoord Energiezuinige Nieuwbouw.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 9 Oktober 2012 om 13.14 zei Michel Eek...

Beste Claudia,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+