BouwProfs

De bouw online verbonden.

Daniël Tulp
  • Man
  • Arnhem
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen

De connecties van Daniël Tulp

  • Michel Eek
 

De pagina van Daniël Tulp

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
W/E adviseurs
Functie:
Adviseur duurzaam bouwen
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.w-e.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Heden werkzaam bij W/E adviseurs als adviseur duurzaam bouwen. Afgestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven, master Architecture, Building and Planning (ABP) in de richting Design and Lifespan (bouwtechniek).

Bij W/E adviseurs werkzaam als adviseur/onderzoeker voor partijen met duurzame ambitie.

Voor mijn masterscriptie onderzocht ik in hoeverre de huidige materialen in de Nederlandse bouwsector nu al voldoen aan het Cradle to Cradle concept. De scriptie is te lezen via mijn persoonlijke website en te downloaden via de website van W/E adviseurs.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 8 September 2010 om 5.01 zei Tony Gorus...
Beste Daniël,

Welkom bij de groep.

Mvg. Tony
Op 7 September 2010 om 21.09 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk. Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs.

Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker. Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link.

U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.

Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen?
Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs.

Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+