BouwProfs

De bouw online verbonden.

Dennis Vogels
  • Boekel
  • Nederland
  • overig
Delen op Facebook MySpace

Discussies van Dennis Vogels

Energielabel of energie advies!

Wat is het interessantst, een energielabel of een advies waarmee je naar een vakman kunt stappen en hem de nodige werkzaamheden kunt laten doen. Zoals je kunt lezen op:…Doorgaan

Tags: zonnepaneel, energielabel, besparen, energie, isoleren

Started 5 Jun 2011

 

De pagina van Dennis Vogels

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
www.isoleerjehuis.nl
Functie:
Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.isoleerjehuis.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Nieuwe website is dé portal voor isolerend Nederland

Isoleerjehuis.nl maakt isoleren toegankelijk

Door de almaar stijgende energiekosten en de uitgebreide mogelijkheden voor subsidie kan goede isolatie huizenbezitters op jaarbasis vele euro’s opleveren. Bovendien verhoogt deskundige isolatie de waarde van een huis. Voor huiseigenaren is het echter raadzaam om zich goed te informeren. Om alle ins en outs van dit onderwerp op een toegankelijke manier bij elkaar te brengen, is er een speciale portal in het leven geroepen: Isoleerjehuis.nl. Op deze overzichtelijke website kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor informatie, tips en adressen.

Het isoleren van een woning is de afgelopen jaren erg interessant geworden. Doordat de energieprijzen voortdurend stijgen, nemen de mogelijke besparingen alleen maar toe. Daar komt nog eens bij dat isolerende maatregelen vaak recht geven op subsidie, de waarde en het comfort van het huis verhogen en een gunstig effect op het milieu hebben. Steeds meer mensen zijn daarom op zoek naar deskundige en objectieve informatie over het isoleren van hun huis. De nieuwe portal Isoleerjehuis.nl is daarop het antwoord. Naast algemene informatie over isoleren, het energielabel en subsidies, bevat de website ook doe-het-zelftips en adressen van gerenommeerde vakmensen.

Voor particulieren en bedrijven
De portal bedient zowel particulieren als professionals. Bovendien brengt Isoleerjehuis.nl deze partijen samen. Via een handige zoekfunctie kunnen huizenbezitters die het isoleren liever overlaten aan een vakman, met een paar klikken een isolatie-expert, -adviseur of
-leverancier bij hen in de buurt vinden en contacteren. Zelfs het opvragen van offertes bij verschillende bedrijven behoort tot de mogelijkheden. Voor isolatiebedrijven bestaat de mogelijkheid om zich als leverancier of expert aan te melden. Na het aanmaken van een account worden zij in de database van Isoleerjehuis.nl opgenomen. Daarbij kunnen zij onder andere hun werkgebied en hun specifieke diensten aangeven, zodat particulieren snel de juiste expert vinden.

Voor meer informatie: www.isoleerjehuis.nl

Prikbord

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+