BouwProfs

De bouw online verbonden.

Eduard Kruijt
  • Man
  • Heeswijk-Dinther
  • Nederland
  • architectuur
Delen

De connecties van Eduard Kruijt

  • Michel Eek
 

De pagina van Eduard Kruijt

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Adviesbureau Zeker Bouwen BV
Functie:
Directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.zekerbouwen.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ben gespecialiseerd in Ruimtelijke Ordening, bouwkunde, architectuur en lastige omgevingsvergunning trajecten.

De ideale partner voor bouwend Nederland

Menig vraagstuk in het vergunningtraject van een bouwwerk vraagt op maat gegeven adviezen. Zoals op het gebied van het bouwbesluit, uitvoering en ruimtelijke ordening. Een vaste partner waar je vragen adhoc kan neerleggen versneld de beslissingen in het voortgang van een project. Het uitwerken van tekenwerk, bouwbesluit toetsingen en ruimtelijke ordeningsadvisering en onderhandelen met de overheid behoord tot onze kerntaken.

Genoemde materie vereist een dagelijkse updating van kennis die u niet altijd kan oppakken. Onze specialisten doen dat wel en zijn daardoor uitermate geschikt om u met raad en daad bij te staan. Dag in dag uit.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 25 November 2012 om 12.30 zei Michel Eek...

Beste Eduard,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2022   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+