BouwProfs

De bouw online verbonden.

Fred Oosterhuis
  • Amersfoort
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Fred Oosterhuis

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
SIESTA (= Stichting Industrieel Erfgoed in de STad Amersfoort)
Functie:
Bouwkundig adviseur (vrijwilliger)
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://nl.linkedin.com/in/fredoosterhuis/
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik heb zo'n 14 jaar ervaring als directievoerder opgedaan bij een tweetal projectontwikkelaars, te weten bij Zenderbouw te IJsselstein (was een tijdelijke organisatie) en bij Synchroon te Utrecht. Daarvoor ben ik werkzaam geweest als toezichthouder op een grote verscheidenheid aan projecten.

Als directievoerder ben ik praktisch ingesteld en ben gewend om met diverse partijen een project handen en voeten te geven. Hierbij staat eerlijkheid en openheid voor mij voorop. Ik heb daarbij niet alleen oog voor het belang van de eigen organisatie, maar zeker ook voor de belangen van de andere bouwteamleden. Het project-belang is voor mij echter het belangrijkste. Ik streef daarom dan ook naar optimale relaties binnen een bouwteam.

Mijn passie zijn oude, leegstaande gebouwen en industriële complexen. De sfeer van een vergane glorie spreken mij enorm aan. Ik probeer dat beeld, die sfeer, vast te leggen middels mijn andere passie, analoge fotografie.

Mijn droombaan zou een combinatie zijn van enerzijds de functie van directievoerder, anderzijds betrokken zijn bij het herbestemmen van industrieel erfgoed.

Omdat ik momenteel even geen baan heb, heb ik mij als vrijwilliger aangemeld bij SIESTA

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 16 September 2010 om 15.36 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.
Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link.

U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.

Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs.

Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
Op 15 September 2010 om 5.44 zei Tony Gorus...
Beste Fred,

Welkom bij de groep.

Mvg. Tony
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+