BouwProfs

De bouw online verbonden.

Fred Oosterhuis
  • Amersfoort, the Netherlands
  • Nederland
  • overig
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Fred Oosterhuis

Profielgegevens

Werkgebied:
overig
Werkzaam bij:
Fred Oosterhuis Photography
Functie:
Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.fredoosterhuis.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Bij een mooi bouwproject hoort een professionele vastlegging in beelden. Niet alleen van het eindresultaat maar ook van de verschillende fasen van het bouwproces. Beelden van een strakke bouwplaats zijn uitstekend te gebruiken voor pr-doeleinden, ook als het er om gaat nieuwe klanten aan te trekken.

Inmiddels heb ik ruim dertig jaar ervaring met het professioneel begeleiden van bouwprojecten. Ik weet dus als geen ander hoe een bouwproces verloopt en hoe het toegaat op een bouwplaats. In deze periode heb ik met name in mijn vrije tijd veel ervaring opgedaan als fotograaf.

Onder de naam Fred Oosterhuis Photography breng ik beide kwaliteiten nu bij elkaar.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 Juni 2012 om 11.57 zei Michel Eek...

Beste Fred,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken onsforumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+