BouwProfs

De bouw online verbonden.

Gerard den Ouden
  • Gastel Gemeente Cranendonck
  • Nederland
  • vastgoed
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Gerard den Ouden

  • Matthias de Vries
 

De pagina van Gerard den Ouden

Profielgegevens

Werkgebied:
vastgoed
Werkzaam bij:
Giganant Vastgoedservice bv
Functie:
Directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.gigantvs.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik ben reeds jaren bezig met nieuwe dingen in de bouw. De laatste jaren meer en meer met bouwproblemen in het kader van onderhoud en de bezuinigingen die daar door slim werken mogelijk zijn. Recent bezig met mijn eigen huis wat energie moet gaan opslaan en uiteindelijk leveren zonder toevoeging van iets. Het is een schakelbaar systeem waarin alle huidige en toekomstige energie ontwikkelingen kunnen worden toegepast.
Gerard

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 11 April 2012 om 12.10 zei Michel Eek...

Beste Gerard,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

Ook nodig ik je uit voor de rubriek Bouwrijp, waar bouwprofs onderling elkaar op de hoogte brengen van van op handen zijnde bouwprojecten. Samen maken we de bouw transparant!

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. Ik wens je veel plezier toe op BouwProfs. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

BouwProfs is ook te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+