BouwProfs

De bouw online verbonden.

Guus Cladder
  • Utrecht
  • Nederland
  • architectuur
Delen op Facebook MySpace
 

De pagina van Guus Cladder

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Bouwkundig bureau Cladder
Functie:
bouwkundige
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://bouwkundigbureaucladder.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik ben een zelfstandig bouwkundige met ervaring in het technische deel van het architectenvak.
Ik heb ervaring met nieuwbouw, renovatie (woningen, kantoren en winkels) maar ook met stallenbouw voor melkvee.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 19 Juni 2013 om 9.36 zei Michel Eek...

Beste Guus,

Enige tijd geleden heb jij een reactie gegeven inzake duurzaam bouwen op BouwProfs. Nu is het zo dat wij (de makers van BouwProfs) net een nieuw initiatief zijn gestart, DuboCasa geheten. DuboCasa wordt het platform waar consumenten terecht kunnen die plannen hebben hun woning te verduurzamen.

Een onderdeel van DuboCasa zijn de zogenaamde Expert Blogs. Hierin schrijven experts onafhankelijke stukken over duurzaam bouwen. De stukken worden geschreven voor de consument. Ik heb jouw stuk tot Expert Blog verwerkt, met name omdat je een pleidooi doet voor nul-materiaal woningen.

Je kunt de blog nalezen op DuboCasa. Ik hoop dat je het kunt waarderen, uiteraard ben je zelf ook van harte welkom op DuboCasa.

Vriendelijke groeten,

Michel Eek

Op 16 Augustus 2012 om 15.16 zei Michel Eek...

Beste Guus,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op FacebookTwitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+