BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jack van der Palen
  • Man
  • groningen
  • Nederland
  • architectuur
Delen op Facebook MySpace
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies
  • Groepen (1)
  • Video's

De connecties van Jack van der Palen

  • Gerold Meenhuis
  • Michel Eek
 

De pagina van Jack van der Palen

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
architectengroep archiview
Functie:
architect-eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.archiview.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Ik ben Jack van der Palen architect van architectengroep ARCHIVIEW en founding father van coöperatie blauwe ogen ua.
Je kunt denk ik wel kan zeggen dat ik maatschappelijk betrokken ben. Dat heeft natuurlijk ook met mijn vak te maken dat die maatschappij mij beroert. De leefomgeving vind ik een belangrijk item waar ik mij voor in wil zetten. Daardoor voel ik mij erg betrokken, verwant en verantwoordelijk voor de omgeving waarin wij leven. Waarbij beleving en ervaring een belangrijk onderdeel zijn. Misschien is dat ook wel de reden dat ik in het verleden op verschillende functies in diverse besturen heb gezeten.
Daarnaast vind ik samenwerken belangrijk. Elkaar inspireren en op een hoger niveau brengen. Dat is ook de reden dat ik samen met andere bedrijven tot mooie projecten of innovaties probeer te realiseren. Voorbeelden hiervan zijn de coöperatie blauwe ogen, SA&A en Searchitect. Maar ook binnen mijn eigen architectengroep ARCHIVIEW zoek ik de breedte. En dat geld ook voor de opdrachtgever. Goed luisteren en inspireren om te komen tot een goede samenwerking met de opdrachtgever zodat het ontwerp niet alleen van mij is maar zeker ook van en voor de opdrachtgever.
Dat is ook de reden dat ik samen met Forum-Dwarsdiep maatschappelijke debatten organiseer, lid ben van de doetank van Grunneger Power, lid ben van het duurzame keteboverleg bij MVO Nederland, voorzitter ben van het lokale betonketenoverleg in de gemeente Groningen, lid ben van de klankbordgroep Meerschap en ben ik bestuurslid van de golfvereniging “de Drentsche”.

Afhankelijk van de grootte en aard van het project worden teams uit de verschillende disciplines samengesteld. Dit geldt niet alleen voor de technische uitwerking maar dit kunnen ook andere architectenbureaus met andere expertise zijn. Onze algemene ervaring met het werken in teamverband kan zonder meer goed genoemd worden. Met de opdrachtgever en het team maken we het Programma van Eisen en het budget taakstellend. Dit is het uitgangspunt voor het volledige bouwtraject. Het is de uitdaging om het project binnen deze taakstelling te realiseren.

Het type werkzaamheden dat voornamelijk wordt uitgevoerd bestaat uit woningbouw, kantoren, showrooms, gezondheidscentra, distributiecentra, theater, kinderdagverblijf, school, interieur en vormgeving voor zowel de particulier als de beursgenoteerde bedrijven in binnen- en buitenland.

Helder en eenduidig is ons motto. U bent onze inspiratiebron. Wij bundelen de kennis en kunde. Zo ontstaat een project van opdrachtgever en architect voor de opdrachtgever. Daarom heeft U één vast aanspreekpunt en bent in staat de voortgang te volgen, keuzes te maken en de controle over het bouwproces te behouden.
Loop eens binnen bij onze architectuurwinkel in Groningen. U doet hier ideeën op voor uw bouwplan. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 18 Januari 2010 om 12.07 zei Michel Eek...
Beste Jack,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat je lid bent geworden van ons netwerk.

Om je meteen een vliegende start te geven, heb ik een aantal tips op papier gezet voor je. Zodat je direct het meeste uit je deelname aan BouwProfs kunt halen.

Mocht je nog over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik je deze toe te voegen aan jouw profiel. Het maakt het netwerken met andere bouwprofs nog persoonlijker.

Ik wens je bijzonder veel plezier toe in onze groep.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+