BouwProfs

De bouw online verbonden.

Jacqueline Winnen
  • Vrouw
  • Nijmegen
  • Nederland
  • architectuur
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Jacqueline Winnen

  • Michel Eek

Groepen van Jacqueline Winnen

 

De pagina van Jacqueline Winnen

Vandaag op BouwProfs

Jacqueline Winnen heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
6 Okt 2021

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Winning-Design
Functie:
Eigenaar/Interieurarchitect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.winning-design.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Welkom, ik ben Jacqueline Winnen de persoon achter de naam WINNING-DESIGN interieurarchitectuur. Als klein kind al was ik altijd aan het knutselen, experimenteren met materialen en speelde ik veel buiten. Daarvoor had ik ook alle mogelijkheden omdat ik opgroeide in een klein dorpje op een traditionele boerderij. Vandaar ook mijn liefde voor de natuur en mijn praktische instelling. Vanaf mijn dertiende begon ik met het maken van mijn eigen kleding, dit heeft mijn kennis voor mooie materialen en stoffen gevormd. Vanaf jonge leeftijd wist ik al dat ik naar de kunstacademie wilde. In eerste instantie heb ik de vakopleiding Mode & Kleding afgerond. Hier kwam ik in aanraking met het creatief ontwerpen en het op maat maken van kleding en het vak grafische vormgeving.
Na twee jaar 3D-Design op de kunstacademie in Arnhem te hebben gevolgd waar ik de fijne kneepjes van het productontwerpen heb geleerd ben ik in 2000 afgestudeerd aan de Kunstacademie te Utrecht op de studierichting Architectonische Vormgeving. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan bij verschillende organisaties zoals onder andere EROMES, Virtus architecten en Meltzer & Kleinlooh architecten/interieurarchitecten, ben ik in 2009 voor mijzelf gestart als interieurarchitect.

Mijn inspiratiebronnen zijn zeer divers, zo bezoek ik graag de Biënnale van Venetië waar de hele stad dan in het teken staat van de moderne kunst. Personen die mij inspireren zijn o.a. Karl Blossfeldt, Frank Lloyd Wright, Luis Barragán en Karl Lagerfeld. Een interieurarchitect die ik zeer bewonder is Laurence Llewelyn Bowen.

Ik sta geregistreerd in het Architectenregister onder nummer: 4.03010 ben.1.001

Interieurarchitect

Een mooie, prettige leef- werkomgeving. Hiermee schep je de basis van waaruit je op je best kunt leven, genieten, presteren en functioneren. Ik help graag deze omgeving te creëren.

Het creatieve proces wat ontstaat bij het ontwerpen van een interieur heeft alles met gevoel en emotie te maken. De interactie met jou als opdrachtgever geeft mij de energie en inspiratie om aan de slag te gaan. Want een interieur is iets persoonlijks, je kunt eraan aflezen wie er woont en/of werkt. Dat is voor mij de essentie van een goed ontwerp. Dit kost meer tijd, maar dat heb ik er graag voor over.

Door goed te luisteren naar jouw wensen en na het stellen van fundamentele vragen worden de mogelijkheden op alle vlakken afgetast.  Als dit allemaal is besproken ontstaat het programma van eisen en wordt de opdracht door jouw ogen bekeken. Pas dan start een intense zoektocht om tot een passend ontwerp te komen. Zonder de bouwstijl, omgeving en het wensenpakket uit het oog te verliezen. De kleinschaligheid van het bureau bevordert een intensieve betrokkenheid met de opdrachtgever.

Als je mij als binnenhuisarchitect inschakelt levert dit niet alleen verrassende en originele ideeën op, het betekent ook dat je verzekerd bent van een ontwerp dat bij jou past. 

Prikbord

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+