BouwProfs

De bouw online verbonden.

Koen Hoff
  • Hem
  • Nederland
  • duurzaam bouwen
Delen

Discussies van Koen Hoff

achterhaald

Ik heb een aantal jaren in Oost-Europa gewoond. In deze landen is er geen bouwvak. Zij kunnen het ook niet begrijpen met hun lange winterperiode. Hoe kun je, in een vak waarbij je weersafhankelijk…Doorgaan

Started 4 Jan 2013

 

De pagina van Koen Hoff

Profielgegevens

Werkgebied:
duurzaam bouwen
Werkzaam bij:
Jogó services
Functie:
eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.warmtebeeldcontrole.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
thermografie, blowerdoortest, advies luchtdichtheid en bouwcontrole

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 29 Januari 2013 om 15.52 zei Michel Eek...

Beste Koen,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Tot slot vragen we iedereen waar zijn of haar passie voor de bouw vandaan komt. Zou je zo vriendelijk willen zijn een reactie te geven?

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+