BouwProfs

De bouw online verbonden.

Marco Groenewege
  • Man
  • Limburg
  • Nederland
  • architectuur
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Marco Groenewege

  • Michel Eek
 

De pagina van Marco Groenewege

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
a+ architects
Functie:
architect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.aplusarchitects.eu
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Een jong buro met feeling voor de behoeftes van de nieuwkomers. De specialist in milieuvriendelijke woningen, energiezuinig en met het hoogstmogelijke leefklimaat. Ook in stedenbouwkundig opzicht leveren wij oplossingen met een hoge meerwaarde voor de omgeving.
Ons buro bevindt zich in Aken, net over de grens in Duitsland omdat wij ook betrokken zijn bij duurzame Duitse projecten. Met deze voorsprong in duurzaam bouwen kunnen wij onze Nederlandse klanten beter helpen.
Een jong buro met feeling voor de behoeftes en wensen van de nieuwkomers en senioren op de woningmarkt. De specialist in milieuvriendelijke woningen, energiezuinig en met het hoogstmogelijke leefklimaat. Ook bij stedenbouwkundige vraagstukken leveren wij oplossingen met een hoge meerwaarde voor de omgeving.

Wij werken met plezier en overtuiging aan uiteenlopende projecten, begeleidt met maquettes, schetsen en 3d ontwerp zodat de klant altijd inzicht heeft in het proces.

Onze kennis op het gebied van milieuvriendelijk bouwen ontwikkelen wij samen met onze Duitse partners die zoals bekend door hun jarenlange ervaring inmiddels tot de top van wereld behoren. Daarom kunnen wij U ook de meest betaalbare energiezuinige en milieuvriendelijke woningen leveren van heel Nederland. Milieuvriendelijke bouwen is in Duitsland al jaren de standaard. Doe Uw voordeel hiermee en maak gebruik van deze voorsprong.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 7 November 2010 om 14.59 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs.

Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen. Mocht u over een recente pasfoto beschikken, dan adviseer ik u deze toe te voegen aan uw profiel. Het maakt het netwerken met andere leden nog persoonlijker.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.

Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+