BouwProfs

De bouw online verbonden.

Architectenbureau Caetshage
  • Culemborg
  • Nederland
  • architectuur
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Architectenbureau Caetshage

  • Illya van Steensel
  • Michel Eek

Discussies van Architectenbureau Caetshage

Wat is de looptijd van een bouwvergunning in België en Luxemburg?
1 antwoord 

Wie kan mij vertellen wat de looptijd van een bouwvergunning in België en Luxemburg is ?Is dit wettelijk vast gelegd zoals in Nederland ? Ik weet dat het in België een stedenbouwkundige vergunning…Doorgaan

Tags: luxemburg, bouwvergunning Belgie

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Pascal Vanhees 29 Apr 2013.

Heb je een bankgarantie nodig voor planschade
8 antwoorden 

Een particuliere opdrachtgever vroeg mij of de gemeente een bankgarantie kan eisen ten aanzien van de planschade die eventueel zo kunnen ontstaan door het aanpassen van het bestemmingsplan ?Ik vind…Doorgaan

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Eduard Rutten 13 Nov 2011.

 

De pagina van Architectenbureau Caetshage

Vandaag op BouwProfs

Architectenbureau Caetshage heeft gereageerd op discussie Is hout het antwoord op de roep om emissieloos te bouwen? van Michel Eek
"Bovenstaande tekst vermeldt dit : Hout wordt door dergelijke partijen niet gezien als onderhoudsarm materiaal waardoor het risico, lees de kosten om met dit materiaal te bouwen als (te) hoog wordt gezien. Wat een onzin ! Houtskeletbouw is…"
17 Jan 2020

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Architectenbureau Caetshage bna b.v.
Functie:
directeur architect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.caetshage.com
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Architectenbureau Cætshage is een architectenbureau gevestigd in Culemborg voor de publieke, commerciële én de particuliere markt.
Wij ontwerpen, tekenen, rekenen en begeleiden bouwplannen o.a. in de regio Culemborg, Nieuwegein, Utrecht, Buren, Tiel, Geldermalsen, Leerdam, Arnhem, Nijmegen en Oss.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 30 Maart 2011 om 16.20 zei Michel Eek...
Hartelijk welkom bij BouwProfs. Ik stel het bijzonder op prijs dat u lid bent geworden van ons netwerk.

Op BouwProfs ontmoet u collega's uit de gehele bouwkolom. Klik hier om te zien welke onderwerpen we allemaal inmiddels besproken hebben op BouwProfs. Om u meteen een vliegende start te geven, heb ik één en ander aantal tips op papier gezet voor u. Zodat u direct het meeste uit uw deelname aan BouwProfs kunt halen.

Uiteraard maken wij graag nader kennis met u. Wij vragen u daarom wat meer over uzelf te vertellen via deze link. U kunt BouwProfs trouwens ook volgen op Twitter. Twitter neemt ook een vlucht binnen de bouw. Meer informatie over hoe Twitter werkt vindt u hier.
Hoe meer bouw professionals de weg naar BouwProfs weten te vinden, hoe sterker ons netwerk. Kent u mensen uit uw netwerk voor wie deelname aan BouwProfs van toegevoegde waarde kan zijn? Nodig hen dan vooral uit.

Tot slot nog dit, wij vragen iedere deelnemer aan BouwProfs een vraag te stellen aan zijn of haar collega's in de bouwkolom. Over welk onderwerp zou u graag de mening van collega bouwprofs willen horen? Stel hier uw dringende vraag aan collega bouwprofs. Ik wens u bijzonder veel plezier toe met uw deelname aan BouwProfs.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
Uitgever BouwProfs
 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+