BouwProfs

De bouw online verbonden.

Robert Sikkens
  • Man
  • Arnhem Gelderland
  • Nederland
  • architectuur
Delen

Discussies van Robert Sikkens

Damp-open versus binnenklimaat passiefbouw, zijn we niet beter af door juist niet-dampopen te bouwen?
5 antwoorden 

Door te isoleren en luchtdicht te construeren volgens passiefhuis principes en…Doorgaan

Tags: isolatie, passief, ventilatie, wtw, dampremmer

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Richard Muller 30 Mei 2013.

 

De pagina van Robert Sikkens

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
Robert Sikkens ARCHITECT
Functie:
Architect
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.rs-architect.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Robert Sikkens Architect is gespecialiseerd in verbouw. Voor mij is niets zo leuk als een bestaande woning te transformeren tot een geheel vernieuwde leefomgeving. Vaak is er met weinig al veel te bereiken. Mijn uitdaging is om in harmonie met bestaande bouw een eigentijdse ingreep te doen. Door goed te luisteren naar een opdrachtgever kan ik de wens van de opdrachtgever vertalen in architectuur. Vaak worden de verwachtingen van de opdrachtgever overtroffen.
Een goed ontwerp is voor mij helder en ongecompliceerd, dit leidt tot een overzichtelijke constructie en een goed lopend bouwproces wat uiteindelijk ook leidt tot minder kosten en meer tevredenheid.( Dit wil niet zeggen dat de vormgeving ook eenvoudig dient te zijn). Het resultaat is mooier en zal de waarde van de woning doen toenemen.

Bent u geïnteresseerd in het ENERGIENEUTRAAL maken van uw woning dat kan dit al snel KOSTENNEUTRAAL. Als u benieuwd bent of dat ook voor uw woning geldt neem dan contact op voor een Quick-Scan.

De foto's van Robert Sikkens

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 6 April 2013 om 15.49 zei Michel Eek...

Beste Robert,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Uiteraard vinden we het leuk als jij je als nieuwe deelnemer even voorstelt aan collega bouwers. Dit kan je doen door een reactie te geven op de vraag "waar komt jouw passie voor bouwen vandaan?" Wil jij ook zo vriendelijk zijn te vertellen waar jouw passie voor de bouw vandaan komt?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+