BouwProfs

De bouw online verbonden.

Roel Wildervanck
  • Breda
  • Nederland
  • architectuur
Delen op Facebook MySpace

De connecties van Roel Wildervanck

  • Margriet Verhulst
 

De pagina van Roel Wildervanck

Profielgegevens

Werkgebied:
architectuur
Werkzaam bij:
lab-R
Functie:
Architect | Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.lab-r.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
lab-R is een jong ontwerpbureau, opgericht in 2011 door architect Roel Wildervanck.
Het ontwerpbureau fungeert als een laboratorium, een werkplaats, waar analyse en ontwerp van architectuur, interieur en producten centraal staan, om zo tot nieuwe ontwikkelingen te komen.

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- of herbestemmingsproject is lab-R de waardevolle partner in de ontwikkeling en uitwerking van een totaalconcept. Daarnaast kan lab-R een passend interieurontwerp bieden voor woning, winkel of kantoorpand, desgewenst met meubelontwerp op maat.

lab-R is tevens op freelance basis beschikbaar om tijdelijk projecten te ondersteunen.
Hiervoor beschikt lab-R over ruime ervaring met projecten in de dienstverlenende sector, het onderwijs, de utiliteitsbouw en de gezondheidszorg.
Daarnaast kan lab-R ondersteunen in de uitwerking van projecten middels de brede ervaring met diverse CAD-programma's.

Roel Wildervanck MArch
Roel Wildervanck studeerde achtereenvolgens aan de Academie voor Vormgeving en Beeldende Kunst St. Joost te Breda en de Academie voor Architectuur en Stedenbouw te Tilburg.

Waar binnen de opleiding van St. Joost de nadruk lag op het ontwikkelen van een concept, werd binnen de Academie voor Architectuur en Stedenbouw eveneens de praktische kant en theorievorming van het ontwerpproces belicht en verdiept.
Mede dankzij deze brede opleiding schakelt Wildervanck makkelijk tussen conceptueel denken, de praktische uitwerking en verschillende schaalniveau's van projecten.

Roel Wildervanck MArch staat ingeschreven onder registratienummer: 1.110201.002 bij Bureau Architectenregister

Werkwijze
lab-R werkt, afhankelijk van de opgave, zelfstandig of in samenwerking met een betrouwbaar team van professionals. Na een uitgebreide analyse van de wensen, wordt door lab-R een concept voor het project ontwikkeld. Bij goedkeuring van het concept wordt het plan uitgewerkt tot een definitief ontwerp gevolgd door verdere technische uitwerking en uitvoerende projectbegeleiding.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 9 Oktober 2012 om 13.21 zei Michel Eek...

Beste Roel,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+