BouwProfs

De bouw online verbonden.

Rudy van de Beek
  • Barneveld
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies
  • Groepen
  • Video's

De connecties van Rudy van de Beek

  • BouwProfs Redactie
 

De pagina van Rudy van de Beek

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Schildersbedrijf & Glasbedrijf R. van de Beek
Functie:
Directeur / Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.rvdbeek.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Het schilders- en het glasbedrijf zijn 2 zelfstandige bedrijven. Beide bedrijven zijn specialisten in hun eigen vakgebied. Hierdoor is er veel specifieke kennis. Door deze kennis te combineren kunnen wij gecompliceerde opdrachten aan.
Maar het is ook erg handig wanneer bijvoorbeeld een woning geschilderd moet en de onderdorpel van het badkamerraam met enkel glas blijkt verrot.
Een nieuwe isolatieruit er in, de onderdorpel vervangen en daarna schilderen kan dan allemaal via 1 aanspreekpunt.

Verder beschikken we over de kennis en de materialen om glas te buigen (voor bijvoorbeeld vitrinekarren), glas te smelten (voor speciale tafelbladen, grafmonumenten, enzovoorts), glas te lamineren (gebogen veiligheidsglas), glas te slijpen en nog veel meer.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 28 Maart 2013 om 17.34 zei Michel Eek...

Beste Rudy,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Aan iedere bouwprof vragen we waar zijn of haar passie voor de bouw vandaan komt. Zou je zo vriendelijk willen zijn een reactie te geven?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+