BouwProfs

De bouw online verbonden.

Thomas Muller
  • Noord-Brabant
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies
  • Groepen
  • Video's
 

De pagina van Thomas Muller

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
STAsoftware.nl
Functie:
Programmeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.stasoftware.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Als ondernemer en software engineer bij Adevso en STA Software B.V. werkt Thomas aan de laatste technieken en innovaties voor zowel eigen producten als die van zijn klanten. In zijn rol als software engineer ontwikkelt hij voor uiteenlopende projecten van een grote online zorgverzekeringvergelijker tot slimme bouwsoftware. Daarin stuurt hij een jong team aan waarmee ze samen tot mooie resultaten weten te komen. Successen binnen de verschillende projecten worden behaald door te werken met de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 28 December 2016 om 10.22 zei Michel Eek...

Beste Thomas,

Bedankt voor je aanmelding voor BouwProfs. BouwProfs is het netwerk dat de bouw online verbindt. Dagelijks bespreken we de actuele thema's uit de bouw en vastgoed. Het thema duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Op BouwProfs kan iedereen zijn bouwvragen stellen. Heb je een probleem uit je praktijk die je aan collega experts wil voorleggen? Doe dat dan hier.

Graag maken we je nog attent op onze boekenrubriek. Hierin kan je interessante vakboeken bestellen specifiek gericht op de bouw. 

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor bouwprofessionals. Bekijk hier het overzicht aan actuele trainingen.

Ik wens je veel plezier toe met je deelname aan ons BouwProfs netwerk. Heb je vragen of suggesties? Wil je actief bijdragen aan BouwProfs door bijvoorbeeld een expertblog te schrijven? Laat het me weten en stuur me een mail. En vergeet ons niet ook te volgen op TwitterFacebook en Google+.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek
BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+