BouwProfs

De bouw online verbonden.

Werner Finkenflugel
  • Alphen aan den Rijn, Zuid- Holland
  • Nederland
  • bouw
Delen op Facebook MySpace
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies
  • Groepen
  • Video's

De connecties van Werner Finkenflugel

  • Herman de Mooij
 

De pagina van Werner Finkenflugel

Profielgegevens

Werkgebied:
bouw
Werkzaam bij:
Finkenflugel Dakbedekkingen
Functie:
Eigenaar
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.finkenflugel.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Finkenflügel Dakbedekkingen is specialist op het gebied van dakbedekking met meer dan 45 jaar ervaring. U bent bij ons aan het juiste adres voor het verhelpen van lekkage aan uw dak, uitvoeren van andere dakreparaties of het vervangen van uw dak. Dus neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 28 Maart 2013 om 17.22 zei Michel Eek...

Beste Werner,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken ons forumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onze mobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook, Twitter en Google+.

Aan iedere bouwprof vragen we waar zijn of haar passie voor de bouw vandaan komt. Zou je zo vriendelijk willen zijn een reactie te geven?

Op BouwProfs vind je diverse groepen waar je inhoudelijk op specifieke thema's kunt discussiëren. Start ook zelf een groep rondom een thema dat jou aan het hart ligt. 

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

Op 18 Maart 2013 om 15.05 zei Herman de Mooij...

Werner, goed om weer eens contact te hebben! Denk nog met veel plezier terug aan mijn periode als acquisiteur!

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+