BouwProfs

De bouw online verbonden.

Wim Beekwilder
  • Eindhoven
  • Nederland
  • toeleverancier
Delen op Facebook MySpace
  • BouwProfs nieuws
  • Discussies
  • Groepen
  • Video's

De connecties van Wim Beekwilder

  • BouwProfs Redactie
 

De pagina van Wim Beekwilder

Profielgegevens

Werkgebied:
toeleverancier
Werkzaam bij:
Webee natuursteen en tegels
Functie:
Commercieel directeur
website (persoonlijk bijv. linkedin of van bedrijf)
http://www.wbnatuursteen.nl
Vertel iets over uzelf (wat zijn uw specialisaties)
Webee BV is een natuursteen en keramische tegel intermediair die door zijn jarenlange ervaring in deze branche en waardevolle specialist is op dit gebied. Door de contacten over de hele wereld kunnen wij altijd een goed advies met een passende projectprijs weerleggen. Wij bieden u hierdoor ruimte in uw budget voor uw project en professionele ondersteuning.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Op 12 Oktober 2012 om 14.59 zei Michel Eek...

Beste Wim,

Hartelijk welkom bij BouwProfs. BouwProfs is het online netwerk voor de bouw. Dagelijks bespreken bouwprofessionals actuele bouwthema's en beantwoorden collega's uit de bouw elkaars bouwvragen in het BouwProfs forum.

In de rubriek Bouwvragen vind je de vragen die recent zijn gesteld door collega's uit de bouw. Heb je over een bepaald onderwerp expertise? Doe dan mee aan de discussie en geef je antwoord op de betreffende vraag.

Heb je zelf een vraag waar je graag eens een second opinion over wilt? Stel hem dan op BouwProfs en wees verzekerd van goede inhoudelijke reacties van collega deskundigen.

In de rubriek Bouwprof Gevraagd! vind je oproepen van opdrachtgevers in de bouw, die op zoek zijn naar een specifieke bouwprof voor een project of opdracht.

Wil je jouw expertise echt kenbaar maken aan bouwprofs in Nederland en Vlaanderen? Doe dan een bijdrage op BouwProfs via het verzorgen van een bouwthema. Meer informatie hierover vind je hier.

Lees svp voordat je BouwProfs gaat gebruiken onsforumreglement zodat je het beste uit BouwProfs haalt. En vergeet vooral niet jouw collega's uit de bouw ook uit te nodigen!

Je kunt BouwProfs ook volgen op je mobiele telefoon dankzij onzemobiele website. En uiteraard zijn we te volgen op Facebook,Twitter en Google+.

Ik wens je veel plezier toe binnen ons netwerk.

Met vriendelijke groet,

Michel Eek, uitgever BouwProfs

 
 
 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2024   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+