BouwProfs

De bouw online verbonden.

1-daagse cursus 'Voorspellend inspecteren' - het pro actief voorkomen van gebouwschade

Voorkomen is beter dan genezen luidt het spreekwoord. Een waarheid die zeker geldt bij schade aan gebouwen. 

De kosten voor onderhoud vormen een groot deel van de totale kosten van een gebouw. Het is daarom belangrijk om aandachtspunten en toekomstige problemen aan een gebouw en installaties tijdig te constateren zodat gepaste maatregelen kunnen worden genomen voordat daadwerkelijk schade optreedt. 

Tijdens de 1-daagse cursus 'Voorspellend inspecteren' staat het proactief inspecteren van gebouwen centraal. deze wijze van inspecteren is opgezet om enerzijds toekomstige gebreken tijdig te kunnen constateren zodat daadwerkelijke schade (en daarmee hogere kosten) voorkomen kan worden. Anderzijds is deze methodiek opgezet om een gebouw optimaal te prepareren rondom belangrijke zaken zoals het energielabel, energiezuinigheid en verduurzaming.

Tijdens deze dag krijg je uitgelegd hoe voorspellend inspecteren in zijn werk gaat. Conform de methodiek NEN2767 en uiteraard rekening houdend met de nieuwe regels vanuit WKB en nieuwe bouwbesluit. Aan de hand van een praktijkvorm oefen je meteen actief hoe je voorspellend inspecteert en krijg je diep inzicht in de regels die je hanteert om onderhoud correct, duurzaam en pro actief te inspecteren.

Deze cursus wordt gegeven door docent ir. Rens ten Hagen.

Rens ten Hagen is hoofddocent van BouwProfs en heeft een specialisatie op de vakgebieden duurzaamheid, beheer en onderhoud vastgoed, bouwkunde en bouwfysica. Tevens beschikt Rens over expertkennis van het Bouwbesluit.

Naast zijn werk als docent treedt Rens op als adviseur bij juridische conflicten als gevolg van gebouwschade en over wet- en regelgeving.

 

VOOR WIE IS DEZE CURSUS GESCHIKT?

Professionals die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met gebouwbeheer zullen deze cursus als een echte eyeopener ervaren.

NIVRE schade experts ontvangen 5 PE punten voor het volgen van deze cursus.

INSCHRIJVEN

Duur: ééndaagse cursus die duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur, inclusief lunch.

Prijs: € 265,- inclusief lunch, persoonlijk digitaal certificaat van deelname en hand-out in PDF. Exclusief 21% btw.

De cursus Voorspellend inspecteren wordt gegeven:

 

Leusden - Van der Valk hotel

Donderdag 7 juli 2022

De Bilt - Van der Valk hotel

Donderdag 24 november 2022 

Volg je de cursus liever online?

Wij zorgen voor een online verbinding met Teams zodat je deze cursus ook thuis of op kantoor kunt bijwonen. Als online deelnemer ontvang je 10% korting op het cursustarief (vermeld bij je aanmelding aub dat je de cursus online wilt volgen).

 

Wil je deze cursus volgen? Meld je dan aan door ons een mail te sturen (werkt de link niet, mail dan svp naar michel@mfprodukties.nl)

Vermeld svp in je mail de voor- en achternaam van de persoon of personen die de cursus willen volgen + hun mailadressen + de datum van voorkeur. Wij nemen dan contact met je op om jouw plek(ken) binnen deze cursus te reserveren.

Wij geven deze cursus ook in-company en geheel op maat. Bekijk hier de mogelijkheden.

BouwProfs organiseert regelmatig vakinhoudelijke trainingen voor de bouw en aanverwante sectoren. Bekijk hier het overzicht.

Klik hier als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe trainingen en data.

Weergaven: 108

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2022   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+