BouwProfs

De bouw online verbonden.

Betoncasco met garantie op luchtdichtheid is nu mogelijk.

Een luchtdichte woning zorgt voor een laag energieverbruik en meer wooncomfort. Heembeton claimt de eerste leverancier van bouwsystemen te zijn die de optie biedt om op het onderdeel beton garanties te krijgen op luchtdichtheid.
Met het nieuwe casco concept wil Heembeton voldoen aan de ambities van zijn opdrachtgevers op het gebied van energiezuinig bouwen. Zorgvuldig en met kennis van de materialen ontwerpen zijn de sleutelwoorden die Heembeton in staat moeten stellen luchtlekken grotendeels te vermijden. Vakkundige montageploegen dienen in de uitvoering voor de realisatie van luchtdichte aansluitingen te zorgen. Volgens Heembeton de basis voor een luchtdichte woning.

QV:10-WAARDE VAN 0,400 HAALBAAR
De eisen die worden gesteld aan de luchtdoorlatendheid van een gebouwschil worden uitgedrukt in een Qv:10-waarde. Om een Qv:10-waarde van 0,400 te halen, heeft Heembeton een aantal specifieke details en aansluitingen ontwikkeld. Zo wordt de kanaalplaatvloer volledig afgedekt met Celdex vulblokken. Ook de luchtdichte aansluitingen tussen kozijn en binnenspouwblad worden tijdens de productie luchtdicht met Celdex aangebracht. De ervaringen laten zien dat met deze aanvullende maatregelen een Qv:10-waarde van 0,400 haalbaar is. Wil je meer weten over betoncasco met een garantie op luchtdichtheid? Stuur ons een mail met jouw gegevens.

Weergaven: 146

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+