BouwProfs

De bouw online verbonden.

De Greenwall 2.0 zorgt voor fluisterende natuur aan je muur.

Wie wil het nou niet, een stukje pure natuur in je huis of kantoor. Naast de traditionele planten en bloemen is het ook mogelijk je muur groen te bekleden met mossen en takken. De Akoestiekfabriek uit Rotterdam ontwikkelde eerder de met een award bekroonde Greenwall en brengt nu een versie 2.0 uit.

Deze Greenwall 2.0 is naar eigen zeggen de eerste natuurlijke groenwand met daadwerkelijke akoestische absorptie. Een muur dus die letterlijke de stilte van de natuur in huis brengt. Mooi bijkomstig voordeel van deze groene muur is dat deze onderhoudsvrij is.

De muur kan dankzij drie verschillende mospanelen naar eigen smaak samengesteld worden. De mospanelen zijn 80 x 80 cm. Elke paneel heeft een MDF basis met daarop akoestische deken van 60 mm natuurvezel. Deze akoestische deken, volgens de fabrikant met een bewezen absorptiewaarde van 1.0, wordt afgewerkt met echte (bol)mossen die stuk voor stuk zijn verlijmd met de natuurvezels. De Greenwall 2.0 heeft in juni 2015 de prestigieuze prijs Green Product Award in Berlijn gewonnen.

Weergaven: 672

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Reactie van jacques serle op 25 Maart 2015 op 1.43

Groene lapjes dempen het geluid.

Reactie van Nina Kremers op 24 Maart 2015 op 11.22

Mooi laagdrempelig systeem! > interessant. 

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+