BouwProfs

De bouw online verbonden.

Hou je kennis en vaardigheden op peil met BouwProfs academie.

Een leven lang werken is een leven lang leren. Dat geldt zeker ook voor de bouw waar de ontwikkelingen, technieken en concepten in sneltreinvaart elkaar opvolgen.
Als professional is het daarom belangrijk dat je jouw kennis en vaardigheden op peil hebt en houdt.

Neem als voorbeeld de energietransitie in Nederland. Op termijn moet de hele bestaande woningvoorraad van zes miljoen woningen verduurzaamd worden.

De overheid stel hiervoor zo'n 1 miljard euro beschikbaar om dit te realiseren. Tegelijkertijd stelt diezelfde overheid ook terecht voorwaarden aan professionals om die energietransitie in Nederland te realiseren.

BouwProfs academie ondersteunt jou hierbij zodat jij ook aan deze voorwaarden voldoet en blijft voldoen.

BouwProfs academie is de online portal voor iedere professional werkzaam in de bouw & installatiesector, vastgoed en gebouwonderhoud- en beheer.

Als lid van BouwProfs academie beschik je altijd over de meest actuele kennis vanuit theorie en praktijk inzake het bouwen, renoveren, onderhouden, inspecteren en  verduurzamen van gebouwen.

Zoals bekend verzorgt BouwProfs ééndaagse cursussen en meerdaagse opleidingen voor professionals in de bouw- vastgoed- en installatiesector.

Onze docenten zijn allen zeer deskundig op hun vakgebied. Stuk voor stuk beschikken zij over een grote praktijkervaring. Binnen BouwProfs academie vormen zij het expertteam en delen zij hun kennis met jou.

Wat houdt deelname aan BouwProfs academie precies in?

Als deelnemer aan BouwProfs academie krijg je voor het vaste bedrag van € 195,- per jaar (ex btw) een jaar lang onbeperkt toegang tot BouwProfs academie.

In de BouwProfs academie kan je onder andere het volgende vinden:

E-learnings (online cursussen)

In de BouwProfs academie kan je diverse E-learnings  volgen over verschillende actuele onderwerpen.

E-learnings zijn online cursussen die zijn gemaakt door onze BouwProfs docenten. Deze E-learnings geven je de meest actuele praktijkkennis.

De E-learnings kunnen worden afgesloten met een eindtoets en/of eindopdracht waarmee je jezelf kunt testen of je de stof voldoende beheerst. Bij voldoende resultaat ontvang je vanuit BouwProfs academie altijd een persoonlijk digitaal certificaat.

Momenteel kan je als deelnemer de online basiscursus BENG en de online basiscursus WKB volgen. 

In de BouwProfs academie worden regelmatig nieuwe E-learnings toegevoegd. Zo kan je binnenkort ook twee nieuwe online cursussen volgen. De online cursus over scheurvorming in gebouwen en de online cursus over de werking van het Bouwbesluit.

Webinars

Als deelnemer aan de academie houden diverse experts jouw kennis continue op peil onder meer door het geven van webinars.

Tijdens deze webinars worden interessante en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van (ver)bouw, onderhoud en duurzaamheid van gebouwen behandeld. Zo blijf je altijd koploper!  

En het mooie is, tijdens de webinars kan jij exclusief als lid al jouw vragen stellen aan ons expertteam.

Essentials

Onze sector is continue in beweging. Wet- en regelgeving in Nederland verandert snel en regelmatig. Denk hierbij alleen maar eens aan regelgeving over verduurzaming en het Bouwbesluit . Daarom vind je in de BouwProfs academie zogenaamde essentials.

Essentials zijn korte informatieve video's waarmee je in maximaal 3 minuten helemaal bij wordt gepraat over allerlei thema's die voor jou als professional in bouw en onderhoud belangrijk zijn.

Deze essentials worden continue bijgewerkt op actualiteit. Dit doen we om er zeker van te zijn dat jij altijd volledig en actueel op de hoogte bent en blijft van belangrijke vakinhoudelijke thema's.

Zo kan je in onze academie essentials bekijken over de nieuwe Bouwbesluit regel TOjuli, de verduurzamingscyclus, de nieuwe stikstofwet en de MilieuPrestatie Gebouwen.

Bouw aan je persoonlijke ontwikkeling

Naast alle vakinhoudelijke kennis biedt BouwProfs academie je ook nog een enorm aanbod aan cursussen en webinars om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Wil je beter leren presenteren in het openbaar? Je marketing- en verkoop vaardigheden aanscherpen? Leren hoe je effectief sociale media inzet of bijvoorbeeld leren hoe je beter samenwerkt in een team? In onze academie vind je heel veel erg goede cursussen en webinars die je hier mee op weg helpen. Gemaakt door de beste opleidingsinstituten in het veld. 

Wat biedt BouwProfs academie jou nog meer als lid?

* BouwProfs academie Q&A

Als lid van BouwProfs academie kan je jouw inhoudelijke vragen altijd voorleggen aan ons expertteam. De vragen kan je stellen tijdens de webinars of gewoon door het sturen van een mail.

Alle vragen die jij en andere leden gesteld hebben + de antwoorden van ons expertteam kan je eenvoudig terug lezen in de aparte Q&A sectie op de website van BouwProfs.

De veel terugkomende vragen behandelt het expertteam regelmatig nog uitgebreider via een webinar binnen BouwProfs academie.

* Korting op cursussen

Als deelnemer aan BouwProfs academie ontvang je altijd 10% korting op alle ééndaagse fysieke cursussen van BouwProfs.

Wil je lid worden van BouwProfs academie?

Een lidmaatschap voor een jaar bedraagt € 195,- exclusief 21% btw.

Als deelnemer krijg je dus voor nog geen 17 euro per maand 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot jouw toekomstige kennis inzake het (ver)bouwen, onderhouden, inspecteren en verduurzamen van gebouwen.

Meedoen? Meld je direct aan via onze webshop Dubocasa of stuur ons eerst een mail om je aan te melden.

* Meedoen als bedrijf

Het is uiteraard mogelijk om als bedrijf of instantie een groepsabonnement aan te schaffen voor meerdere collega's of voor het gehele bedrijf. Bij het aanmelden van 10 collega's of meer ontvang je een korting van 10% over het totaalbedrag. Stuur ons een mail als je meerdere personen wilt aanmelden.

 

Na ontvangst van je betaling sturen we je meteen een uitnodiging met gegevens waarmee je je kunt aanmelden voor BouwProfs academie.

Weergaven: 6121

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2023   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+