BouwProfs

De bouw online verbonden.

Hou je kennis en vaardigheden op peil met BouwProfs academie.

Een leven lang werken is een leven lang leren. Dat geldt zeker ook voor de bouw waar de ontwikkelingen, technieken en concepten in sneltreinvaart elkaar opvolgen.
Als professional is het belangrijk dat je jouw kennis en vaardigheden op peil houdt.

Neem als voorbeeld de energietransitie in Nederland. Op termijn moet de hele bestaande woningvoorraad van zes miljoen woningen verduurzaamd worden.

De overheid stel hiervoor zo'n 1 miljard euro beschikbaar om dit te realiseren. Tegelijkertijd stelt diezelfde overheid ook terecht voorwaarden aan professionals om die energietransitie in Nederland te realiseren.

En wij gaan jou hierbij ondersteunen zodat jij ook aan deze voorwaarden voldoet en blijft voldoen.

Als lid van BouwProfs academie beschik je altijd over de meest actuele kennis vanuit theorie en praktijk inzake de (ver)bouw, het onderhoud en het verduurzamen van gebouwen.

Zoals bekend verzorgt BouwProfs ééndaagse cursussen en meerdaagse opleidingen voor professionals in de bouw- vastgoed- en installatiesector.

Onze docenten zijn allen zeer deskundig op hun vakgebied. Stuk voor stuk beschikken zij over een grote praktijkervaring. Binnen BouwProfs academie vormen zij het expertteam, delen zij hun kennis en beantwoorden ze jouw vragen.

Wat houdt deelname precies in?

Als deelnemer aan BouwProfs academie krijg je voor het vaste bedrag van € 295,- per jaar (ex btw) een jaar lang onbeperkt toegang tot BouwProfs academie.

Als deelnemer aan de academie houden diverse experts jouw kennis continue op peil onder meer door het geven van webinars. Tijdens deze webinars worden interessante en belangrijke ontwikkelingen op het gebied van (ver)bouw, onderhoud en duurzaamheid van gebouwen behandeld. Zo blijf je altijd koploper!  

En het mooie is, tijdens de webinars kan jij exclusief als lid al jouw vragen stellen aan het expertteam.

Wat biedt BouwProfs academie jou als lid?


* Actua webinars (worden iedere week gegeven):

Iedere week geeft ons expertteam minimaal één webinar waar een actueel bouwthema  wordt behandeld. Hier kan jij als deelnemer al je vragen stellen. De antwoorden op de gestelde vragen bundelen we, deze kan je naderhand altijd nalezen.

Inmiddels hebben we de eerste serie webinars gemaakt waarin onderwerpen zijn behandeld over het isoleren van gevels, vloeren en daken, de rol van ventilatie binnen de verduurzamingscyclus, de nieuwe TOjuli norm in het bouwbesluit, de werking van damp en dauwpunt en een introductie in BENG.

Als deelnemer aan de academie kan je zelf onderwerpen aandragen voor deze webinars. De komende weken behandelt ons expertteam de volgende onderwerpen:

  • Het ontstaan en voorkomen van koudebruggen
  • Dampopen vs luchtdicht bouwen
  • De werking en plaatsing van dampremmers in een constructie
  • NTA 8060 als norm voor woningkeur

* Q & A webinars (worden iedere twee weken gegeven)

Iedere twee weken organiseren we een Q&A webinar waarin één of meerdere leden van ons expertteam vragen behandelen die zijn binnen gekomen van BouwProfs academie leden. Jij kunt als lid van BouwProfs academie ook tijdens deze sessie zelf je vragen stellen.


* Kennis webinars (worden ieder kwartaal gegeven)

Ieder kwartaal organiseren wij in samenwerking met ons expertteam en onze kennispartners een serie kennis webinars. In deze webinars gaan we echt de diepte in over een specifiek onderwerp.

Zo kan je bijvoorbeeld in mei van dit jaar een serie van vijf webinars volgen over de constructieve veiligheid van bestaand vastgoed en in september een serie van drie  webinars over scheurvorming in gebouwen.

Als deelnemer aan BouwProfs academie heb je uiteraard altijd de mogelijkheid om alle webinars terug te kijken op de website van de academie.

* BouwProfs academie Q&A

Als lid van BouwProfs academie mag je jouw inhoudelijke vragen altijd voorleggen aan ons expertteam. De vragen kan je stellen tijdens de webinars of gewoon door het sturen van een bericht.

Alle vragen die jij en andere leden gesteld hebben + de antwoorden van ons expertteam kan je eenvoudig terug lezen in de aparte Q&A sectie op de website van de BouwProfs academie.

De veel terugkomende vragen behandelen we met ons expertteam regelmatig nog uitgebreider via een webinar.

In de Q&A sectie zijn inmiddels al veel vragen gesteld. Zo heeft ons expertteam inmiddels antwoord gegeven op gestelde vragen als:

  • Eerst spouwmuur isolatie en daarna buitengevel isolatie, kan dat bouwfysisch gezien?
  • Hoe weet je bij spouwmuur isolatie of het binnenblad voldoende dampdicht is?
  • Hoe voorkom ik een vochtprobleem bij dak isolatie tussen twee isolatielagen?

* Kennis artikelen

Regelmatig publiceren we in de BouwProfs academie kennis artikelen over onderwerpen die voor jou als professional interessant en belangrijk zijn.

* Netwerken met andere BouwProfs academie leden

Net zoals jij zijn er veel profesionals uit de bouw, vastgoed en installatiesector die het belangrijk vinden om kennis op peil te houden. De leden van BouwProfs academie vormen een interessant en kwalitatief netwerk op zich.

Met je deelname aan BouwProfs academie sta je direct in contact met andere leden en maak je zelf deel uit van een sterk en goed netwerk.

* Korting op cursussen

Als deelnemer aan BouwProfs academie ontvang je altijd 15% korting op alle ééndaagse cursussen van BouwProfs.

* Meedoen als bedrijf

Het is uiteraard mogelijk om als bedrijf of instantie een groepsabonnement aan te schaffen voor meerdere collega's of voor het gehele bedrijf. Bij het aanmelden van 10 collega's of meer verzorgen wij bovenop het bestaande pakket ook nog een in-company cursus over een onderwerp naar keuze (in overleg). Deze in-company cursus wordt online via Microsoft Teams gegeven door één van onze docenten. Stuur ons een mail als je meerdere personen wilt aanmelden.

Wil je meedoen aan BouwProfs academie?

Wil je meedoen aan BouwProfs academie? Een lidmaatschap voor een jaar bedraagt € 295,- exclusief 21% btw.

Als deelnemer krijg je dus voor nog geen 25 euro per maand 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot grondige kennis inzake het (ver)bouwen, onderhouden en verduurzamen van gebouwen. Meedoen? Stuur ons een mail om je aan te melden.

 

Na ontvangst van je betaling sturen we je een uitnodiging met gegevens waarmee je je kunt aanmelden voor BouwProfs academie.

Weergaven: 384

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2021   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+