BouwProfs

De bouw online verbonden.

KGI TV biedt nu complete portal aan video trainingen over geluidswerende en akoestische materialen.

(advertorial)

KGIgroep, het netwerk van specialisten op het gebied van akoestiek en geluidisolatie heeft door middel van KGI TV een trainings en instructie video en informatieportal opgezet. Op deze portal zijn het de video trainingen over geluidswerende en akoestische materialen die de rode draad vormen.
Deze video producties kunnen zowel los, als in combinatie met andere producties worden gecombineerd. Met een professionele tranings en/of instructie film heeft u een belangrijk tool in huis om uw product te promoten, maar kan ook gebruikt worden als ondersteuning binnen uw bedrijfsvoering. Naast Tranings en Instructiefilms heeft KGI tal van andere oplossingen om uw diensten op een professionele manier in de spotlights te zetten zoals, Beursimpressies,3D animaties, reportages, corporate films of product films. KGI heeft de diverse mogelijkheden voor u op een rij gezet.
De produkties van KGI zijn sociaal media ready. U wordt op weg geholpen om uw virale communicatie te verspreiden binnen de bekende netwerken. onderstaand wat voordelen waarbij een goede instructie in beeld meer zegt dan duizend woorden. KGIGROEP heeft een aantal pakketten samengesteld waarbij de KGI kennispartners een interessante groepkorting krijgen.
Wilt u meer weten over KGI TV en wilt u een presentatie bijwonen? Neem dan contact op met Lucas Keizer van het KGI via telefoonnummer 010 - 519 6948 of via email: lkeizer@kgigroep.nl

Weergaven: 163

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2020   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+