BouwProfs

De bouw online verbonden.

Ontmoet de experts in energiezuinige woningen op de PASSIVEHOUSE Beurs.

Ben je van plan om te bouwen of te verbouwen? Wil je comfortabel, klimaatvriendelijk en energiezuinig wonen? Kom dan naar de PASSIVEHOUSE Beurs op zaterdag 4 en zondag 5 mei in het Brusselse Tour & Taxis. Op onze beurs vind je 135 leveranciers, architecten en uitvoerders voor je renovatie, je passieve of nulenergie nieuwbouw.

Maak kennis met experts in energiezuinige woningen
De beurs is de uitgelezen kans om kennis te maken met producenten, leveranciers, installateurs, aannemers, architecten en bewoners met ervaring in energiezuinige gebouwen. Passiefhuis-Platform vzw biedt op zaterdag in samenwerking met Livios een info-sessie aan over het renoveren van je woning. Op zondag kunnen lezingen van 30 minuten je informeren en je project verder helpen. Ze behandelen bouwdetails, schrijnwerk, verwarming en balansventilatie. Fel gesmaakt zijn ook de bewonerspanels, waar gezinnen die in passieve woningen leven hun ervaringen vertellen.

Een bezoek aan de beurs en de info-sessies stuwt je project vooruit. Je nieuwe thuis wordt plots een haalbare kaart. Meer informatie en het volledige programma vind je op de website.

Vrijdag 3 mei 2013: professionele dag van 9u30 tot 17u30
Zaterdag 4 en zondag 5 mei 2013 van 10u00 tot 18u00
3€ korting voor online toegangskaarten. Registreer je hier als bezoeker.

Weergaven: 89

Opmerking

Je moet lid zijn van BouwProfs om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BouwProfs

Wie zijn lid van BouwProfs?

© 2019   Gemaakt door Michel Eek.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden

Google+